AMANIDA TÈBIA D’ENDÍVIES AMB RAÏM (4 persones )

AMANIDA TÈBIA D’ENDÍVIES AMB RAÏM (4 persones )

Ingredients:
  • 8 endívies
  • 200 g de raïm sense llavorsç
  • 1 poma àcida 
  • 1 branca d’api
  • 1 ceba tendra 
  • 40 g nous Macadamia 
  • 1 cullerada sopera de mostassa 
  • 1 cullerada sopera de mel 
  • 2 cullerades soperes de vinagre
  • 4 cullerades soperes d’oli d’oliva 
  • 1 cullerada sopera de mix de llavors 
  • Brots verds 
  • Sal i pebre

No disponible avui

Avui no podem oferir-te aquest producte, en breu el podràs comprar.

Pas 1
Rentar les fruites i les verdures.
Pas 2
Tallar el raïm per la meitat, tallar les endívies a quarts.
Pas 3
Tallar la poma en petits daus, l’api a rodanxes fines i la ceba tendra en juliana. Picar les nous de Macadamia.
Pas 4
Per a la vinagreta batre la mostassa, la mel i el vinagre, incorporar poc a poc l’oli d’oliva fins emulsionar.
Pas 5
Rostir les endívies amb oli a la paella o la planxa fins que daurar i salpebrar.
Pas 6
Servir les endívies amb les fruites, verdures, nous, llavors, brots i vinagreta.
  • D'acord amb el reglament de la UE 1169/2011, per conèixer la composició i els possibles al·lèrgens dels nostres productes, si us plau, pots fer-nos arribar un correu electrònic a infoproducte@ametllerorigen.cat especificant el producte del teu interès. Contestarem el teu correu en un màxim de 15 minuts, de dilluns a divendres de 9:00h a 13:00h i de 14:00h a 18:00h.