icon-cartBotiga OnlineFes-te del club AOFes-te del club
Saluticon-open
Nosaltresicon-open
Club AOicon-open
Botigues Restaurants Escoles Horeca Serveis a empreses
NADALicon-open
Gran recapte
  • Articles de salut
  • Articles de salut

    LA XOCOLATA AJUDA A MANTENIR LA SALUT DELS OSSOS

    Els flavonoids de la xocolata ajuden a reduir la pressió arterial perquè promouen la vasodilatació i també tenen propietats antiinflamatòries i un alt poder antioxidant.
  • Superaliments

    TOMÀQUET, UN ALIMENT AMB GRANS PROPIETATS NUTRICIONALS

    Estudis recents demostren que el consum regular de tomàquet ajuda a disminuir el colesterol “dolent” LDL.
  • Articles de salut

    ROMANESCO, UNA VERDURA D'HIVERN

    Es tracta d’una verdura típica d’hivern i, per tant, la millor època per gaudir del seu sabor i les seves qualitats és de novembre a gener. 
  • Articles de salut

    ELS BENEFICIS DE LA REMOLATXA

    Té un alt contingut en folats i manganès. Els folats contribueixen en el creixement dels teixits materns durant l’embaràs i ajuden a disminuir el cansament i la fatiga.  
  • Articles de salut

    RAVES: FONT DE VITAMINES

    Els raves són font de folats, vitamina important durant l’embaràs ja que intervé en el creixement dels teixits materns i, ajuda a disminuir el cansament i la fatiga.
  • Articles de salut

    RAÏM I VI, BENEFICIS CARDIOPROTECTORS

    Diferents estudis mostren que el resveratrol exerceix múltiples beneficis cardioprotectors així com diferents beneficis contra la majoria de les malalties degeneratives.
  • Articles de salut

    QUINOA, L'ALIMENT DE MODA

    Cal bullir-la abans de consumir-la. Quan es bull, en l’aigua, es pot veure que es crea una espuma blanca, aquest “fenomen” és degut a uns components anomenats saponines.
  • Articles de salut

    LA POMA: UN CLÀSSIC EN SALUT

    Com altres fruites i verdures, conté substàncies naturals anomenades fitoquímics, especialment els flavonoids i és gràcies a aquests que se li atribueixen tantes propietats.
  • Articles de salut

    LA PINYA: UNA FRUITA TROPICAL ON TOT ÉS SALUT

    El consum de pinya fresca ajuda a disminuir la inflamació intestinal i preveu infeccions pel seu efecte bactericida.
  • Articles de salut

    PEBROT VERMELL, L'ANTIOXIDANT

    El pebrot vermell ha demostrat tenir un poder antiinflamatori, cardioprotector i efectes beneficiosos sobre el sistema gastrointestinal.
  • Articles de salut

    EL PEBROT VERD I EL SEU EFECTE SACIANT

    Les varietats més picants, com el pebrot del Padrón, indiquen que el seu contingut en capsaïcina és elevada.  
  • Articles de salut

    ACEROLA, UNA FRUITA DESCONEGUDA QUE AMAGA MOLTA SALUT

    L’acerola és una fruita semblant a la poma vermella i de grandària similar a una pruna.   
  • Tendències

    L'EXÒTIC ALL NEGRE

    A diferència de l’all fresc, aquest té una textura suau i un gust més dolç.
  • Alimentació infantil

    DIA MUNDIAL DE LES FRUITES I LES VERDURES

    Arribar al consum mínim diari no és tasca fàcil, pel que poden ser d'ajuda els següents consells o idees practiques per assolir el consum de 5 racions de fruites i hortalisses al dia:
  • Tendències

    SETMANA SANTA SENSE EXCESOS (DE MÉS!)

    La Setmana Santa és moment de sortir i gaudir fora de la nostra rutina habitual cuidant-nos, també, dels excessos innecessaris.
  • Superaliments

    ELS PÈSOLS DEL MARESME

    Els pèsols del Maresme són una varietat coneguda com a pèsol garrofal, específica de la zona. S’han convertit en l’or verd de la comarca.
  • Superaliments

    ELS BENEFICIS DEL BRÒQUIL

    Nombrosos estudis demostren que el consum de bròquil té multitud de beneficis pel nostre organisme.
  • Feelgood

    BOLETS, EL GRAN TRESOR DE LA TARDOR

    Els nutrients els absorbeixen mitjançant hifes que van creixent i van omplint-se de nutrients i aigua fins que surten a la superfície formant el bolet.
  • Articles de salut

    BLEDES, FONT DE VITAMINA C

    L’aspecte visual de les bledes ha de ser fulles fermes de color verd intens i brillant i amb tronc blanc.

de 51

  1. 1
  2. 2
  3. 3