-
Articles de salut
03/01/2017
ACEROLA, UNA FRUITA DESCONEGUDA QUE AMAGA MOLTA SALUT
L’acerola és una fruita semblant a la poma vermella i de grandària similar a una pruna. -
Articles de salut
24/12/2016
AMB LA LLIMONA TOT SÓN BENEFICIS
És una fruita utilitzada en la medicina tradicional pels seus efectes antioxidants i antiinflamatoris. -
Articles de salut
03/01/2017
API: POTASSI, IODE, VITAMINES I MINERALS
La part de la tija conté potassi i iode. Pel que fa a les fulles, destaquen més vitamines i minerals que en la tija. -
Articles de salut
03/01/2017
BLEDES, FONT DE VITAMINA C
L’aspecte visual de les bledes ha de ser fulles fermes de color verd intens i brillant i amb tronc blanc. -
Feelgood
03/01/2017
BOLETS, EL GRAN TRESOR DE LA TARDOR
Els nutrients els absorbeixen mitjançant hifes que van creixent i van omplint-se de nutrients i aigua fins que surten a la superfície formant el bolet. -
Articles de salut
01/12/2016
CIRERES: PROPIETATS ANTIINFLAMATÒRIES
Les cireres destaquen pel seu contingut en flavonoides, substàncies amb propietats antiinflamatòries. -
Alimentació infantil
20/10/2017
DIA MUNDIAL DE LES FRUITES I LES VERDURES
Arribar al consum mínim diari no és tasca fàcil, pel que poden ser d'ajuda els següents consells o idees practiques per assolir el consum de 5 racions de fruites i hortalisses al dia: -
Articles de salut
01/12/2016
EL COCO I LA VITAMINA B3
En el moment de comprar el coco cal sacsejar-lo i escoltar si hi ha líquid en l’interior, -
Articles de salut
01/12/2016
EL COGOMBRE AJUDA AMB EL CANSAMENT
És font de vitamina C, que contribueix a evitar el cansament i millora l’absorció del ferro de la dieta. -
Articles de salut
24/12/2016
EL KIWI AJUDA A MILLORAR ELS PATRONS DEL SON
El consum d’un kiwi una hora abans d’anar a dormir, pot millorar els patrons del son: inici, duració i qualitat. -
Articles de salut
02/01/2017
EL MELÓ ÉS EL REI DE L'ESTIU
El meló és un dels aliments estrella a l’estiu, és refrescant i hidratant. -
Articles de salut
02/01/2017
EL PEBROT VERD I EL SEU EFECTE SACIANT
Les varietats més picants, com el pebrot del Padrón, indiquen que el seu contingut en capsaïcina és elevada. - Articles de salut 03/07/2018
-
Articles de salut
03/01/2017
ELS ANACARDS SÓN FONT DE FIBRA
Els anacards són una bona font de fibra, ajuda a reduir el restrenyiment i els nivells de colesterol en sang. -
Articles de salut
03/01/2017
ELS BENEFICIS DE LA REMOLATXA
Té un alt contingut en folats i manganès. Els folats contribueixen en el creixement dels teixits materns durant l’embaràs i ajuden a disminuir el cansament i la fatiga. -
Superaliments
03/01/2017
ELS BENEFICIS DEL BRÒQUIL
Nombrosos estudis demostren que el consum de bròquil té multitud de beneficis pel nostre organisme. -
Articles de salut
18/12/2016
ELS BENEFICIS DEL IOGURT
El iogurt s’obté de la fermentació de la llet amb bacteris vius que ajuden a repoblar la nostra flora intestinal i a mantenir-la saludable. -
Articles de salut
01/12/2016
ELS CIGRONS, PETITS PERÒ SALUDABLES
Els cigrons destaquen per ser font de proteïnes d’origen vegetal, que ajuden a conservar la massa muscular. -
Articles de salut
02/01/2017
ELS NABIUS I LES ANTOCIANINES
Els nabius destaquen pels seus colorants naturals amb efectes beneficiosos per a la salut anomenats antocianines, substàncies derivades dels flavonoides. -
Superaliments
29/03/2017
ELS PÈSOLS DEL MARESME
Els pèsols del Maresme són una varietat coneguda com a pèsol garrofal, específica de la zona. S’han convertit en l’or verd de la comarca.