-
Articles de salut
17/12/2016
ESPINACS, VITAMINES I MINERALS
Els espinacs són considerats un súper-aliment pel seu alt contingut en vitamines i minerals. -
Articles de salut
17/12/2016
FAVES: FONT DE ZINC
Les faves es troben entre els pocs aliments d'origen vegetal que proporcionen quantitats significatives de lisina, un aminoàcid indispensable pel nostre organisme. -
Articles de salut
17/12/2016
GERDS: FONT DE FIBRA
Els gerds són una bona font de fibra, ajuden a evitar el restrenyiment i a reduir els nivells de colesterol en sang. -
Articles de salut
18/12/2016
GINGEBRE: L'ARREL AMB MÉS BENEFICIS
El gingebre dóna sensació de sacietat i fa disminuir la gana ajudant així a la pèrdua de pes. -
Articles de salut
18/12/2016
KALE, UN SÚPER ALIMENT
La col Kale o arrissada té moltes propietats, una de les més conegudes és el seu contingut en calci altament absorbible pel nostre cos. -
Articles de salut
02/01/2017
L' OLI D'OLIVA, UN SÍMBOL DE LA DIETA MEDITERRÀNIA
A l’hora d’escollir un bon oli d’oliva, cal fixar-se en que sigui oli d’oliva verge extra. Per a conservar-lo en bones condicions i evitar així enranciment, s’ha de guardar en un lloc sec i fosc. -
Articles de salut
03/01/2017
L'ALL I ELS SEUS BENEFICIS
L’all té un alt contingut en vitamina B6 que intervé en el funcionament normal del sistema nerviós i funció psicològica normal. -
Superaliments
03/01/2017
L'ALVOCAT POT AJUDAR AL TEU COLESTEROL
El consum de mig alvocat al dia pot ajudar a mantenir els nivells normals de colesterol en sang. -
Articles de salut
03/01/2017
L'ARANJA, UN DELS NOSTRES SÚPER-ALIMENTS
Considerem l’aranja com un súper-aliment pels seus potents antioxidants amb efecte protector del sistema cardiovascular. -
Tendències
03/01/2017
L'EXÒTIC ALL NEGRE
A diferència de l’all fresc, aquest té una textura suau i un gust més dolç. -
Articles de salut
01/12/2016
LA CASTANYA, UN FRUIT SEC AMB MOLTA FIBRA
La castanya és un fruit sec que aporta un alt contingut en fibra, important per evitar el restrenyiment i per reduir els nivells de colesterol en sang. -
Articles de salut
01/12/2016
LA CEBA: UN ALIMENT PEL SISTEMA IMMUNITARI
És font de folats, que intervenen en la producció de glòbuls vermells i blancs, en la síntesis de material genètic i en el correcte desenvolupament del sistema immunitari. -
Articles de salut
02/01/2017
LA PAPAIA AJUDA A DISMINUIR EL CANSAMENT
Si es vol menjar la papaia després d’1-2 dies, cal escollir una papaia de pell verdosa, normalment madurarà després d’entre un i tres dies. -
Articles de salut
02/01/2017
LA PASTANAGA TAMBÉ PROTEGEIX EL TEU SISTEMA CARDIOVASCULAR
Consumir pastanaga pot protegir el sistema cardiovascular pel seu contingut en antioxidants i fibra, aquesta, ajuda a reduir el colesterol en sang i regula el trànsit intestinal (tant en diarrees com en casos de restrenyiment). -
Articles de salut
02/01/2017
LA PATATA: FONT D'ENERGÍA
La patata és un tubercle molt nutritiu. Té un alt percentatge d’aigua (77%) i una font important de midó, un hidrat de carboni que ens proporciona energia d’absorció lenta. -
Articles de salut
02/01/2017
LA PINYA: UNA FRUITA TROPICAL ON TOT ÉS SALUT
El consum de pinya fresca ajuda a disminuir la inflamació intestinal i preveu infeccions pel seu efecte bactericida. -
Articles de salut
02/01/2017
LA POMA: UN CLÀSSIC EN SALUT
Com altres fruites i verdures, conté substàncies naturals anomenades fitoquímics, especialment els flavonoids i és gràcies a aquests que se li atribueixen tantes propietats. -
Articles de salut
03/01/2017
LA XOCOLATA AJUDA A MANTENIR LA SALUT DELS OSSOS
Els flavonoids de la xocolata ajuden a reduir la pressió arterial perquè promouen la vasodilatació i també tenen propietats antiinflamatòries i un alt poder antioxidant. -
Articles de salut
02/01/2017
LES MORES: ALT CONTINGUT EN FIBRA
Les mores ajuden a evitar el restrenyiment i a reduir el colesterol en sang degut al seu contingut en fibra. -
Articles de salut
02/01/2017
LES NOUS AJUDEN A DISMINUIR EL COLESTEROL EN SANG
Les nous, com molts fruits secs, són font de fibra, ajuda a reduir els nivells de colesterol en sang i a millorar el restrenyiment.