-
Articles de salut
24/12/2016
LLENTIES: MOLT FERRO I POC COLESTEROL
El consum de llenties ajuda a atenuar la hipertensió arterial i disminueix el contingut total de colesterol en sang. -
Articles de salut
26/12/2016
MADUIXES, ALIMENT FUNCIONAL
Les maduixes són considerades un aliment funcional amb diversos beneficis preventius i terapèutics per a la salut cardiovascular. -
Articles de salut
26/12/2016
MAGRANA: PODER ANTIOXIDANT
La magrana pot ajudar a prevenir la pressió arterial alta, les activitats inflamatòries i a reduir el colesterol. -
Articles de salut
26/12/2016
MANGO: LA FRUITA TROPICAL MÉS POPULAR
El mango és una font de components polifenòlics amb una gran activitat antioxidant que ajuda a protegir el cos contra el dany oxidatiu. -
Articles de salut
02/01/2017
PEBROT VERMELL, L'ANTIOXIDANT
El pebrot vermell ha demostrat tenir un poder antiinflamatori, cardioprotector i efectes beneficiosos sobre el sistema gastrointestinal. -
Articles de salut
02/01/2017
QUINOA, L'ALIMENT DE MODA
Cal bullir-la abans de consumir-la. Quan es bull, en l’aigua, es pot veure que es crea una espuma blanca, aquest “fenomen” és degut a uns components anomenats saponines. -
Articles de salut
03/01/2017
RAÏM I VI, BENEFICIS CARDIOPROTECTORS
Diferents estudis mostren que el resveratrol exerceix múltiples beneficis cardioprotectors així com diferents beneficis contra la majoria de les malalties degeneratives. -
Articles de salut
03/01/2017
RAVES: FONT DE VITAMINES
Els raves són font de folats, vitamina important durant l’embaràs ja que intervé en el creixement dels teixits materns i, ajuda a disminuir el cansament i la fatiga. -
Articles de salut
03/01/2017
ROMANESCO, UNA VERDURA D'HIVERN
Es tracta d’una verdura típica d’hivern i, per tant, la millor època per gaudir del seu sabor i les seves qualitats és de novembre a gener. -
Tendències
13/04/2017
SETMANA SANTA SENSE EXCESOS (DE MÉS!)
La Setmana Santa és moment de sortir i gaudir fora de la nostra rutina habitual cuidant-nos, també, dels excessos innecessaris. -
Superaliments
03/01/2017
TOMÀQUET, UN ALIMENT AMB GRANS PROPIETATS NUTRICIONALS
Estudis recents demostren que el consum regular de tomàquet ajuda a disminuir el colesterol “dolent” LDL.