ACEROLA, UNA FRUITA DESCONEGUDA QUE AMAGA MOLTA SALUT

L’acerola és una fruita semblant a la poma vermella i de grandària similar a una pruna. 


 

Propietats nutricionals

 

Té un alt contingut en vitamina C, una vitamina amb poder antioxidant que millora l’absorció del ferro, i a més a més, intervé en la formació de col·lagen present als ossos, als cartílags, en els vasos sanguinis, a les genives, a les dents i a la pell.

 

També conté altres substàncies antioxidants com són els flavonoids, els carotens, pigments que donen el color groguenc - ataronjat a l’acerola; i també destaquen els antocians, pigment responsable de la coloració vermellosa o morada pròpia de la fruita madura.

 

A més a més, els polifenols presents en l’acerola ajuden a regular els nivells de glucosa en sang.

 

 

Elecció i conservació

 

És una fruita molt sensible que es deteriora molt ràpidament, no es pot conservar més de 3 dies a temperatura ambient (22ºC), per això es recomana que es guardi en refrigeració el més aviat possible, perquè a partir dels 3 - 5 dies comença a fermentar i no seria consumible.

 

 

  • D'acord amb el reglament de la UE 1169/2011, per conèixer la composició i els possibles al·lèrgens dels nostres productes, si us plau, pots fer-nos arribar un correu electrònic a infoproducte@ametllerorigen.cat especificant el producte del teu interès. Contestarem el teu correu en un màxim de 15 minuts, de dilluns a divendres de 9:00h a 13:00h i de 14:00h a 18:00h.