EL COCO I LA VITAMINA B3

En el moment de comprar el coco cal sacsejar-lo i escoltar si hi ha líquid en l’interior,

Propietats nutricionals

El coco és una fruita que aporta un alt contingut en fibra, ajuda a evitar el restrenyiment.

Conté vitamina B3, coneguda com a niacina, que contribueix en el manteniment de la pell i ajuda a disminuir el cansament i la fatiga.
Pel que fa als minerals, el coco aporta potassi, fòsfor i un alt contingut en coure. El potassi contribueix en el funcionament de la musculatura, evitant les rampes musculars i en el manteniment de la tensió arterial. El fòsfor intervé en el manteniment dels ossos i les dents. El coure és un mineral amb poder antioxidant, important per a la pigmentació del cabell i de la pell i ajuda a transportar el ferro per a l’organisme.

Elecció i conservació

En el moment de comprar el coco cal sacsejar-lo i escoltar si hi ha líquid en l’interior, si no n’hi ha, és que està sec, és a dir, molt madur.
Abans d’obrir-lo cal treure el líquid de l’interior, es pot perforar l’escorça amb un objecte punxegut. Un cop obert s’ha de consumir el mateix dia o es pot guardar a la nevera amb un recipient tapat durant uns 4-5 dies màxim.

  • D'acord amb el reglament de la UE 1169/2011, per conèixer la composició i els possibles al·lèrgens dels nostres productes, si us plau, pots fer-nos arribar un correu electrònic a infoproducte@ametllerorigen.cat especificant el producte del teu interès. Contestarem el teu correu en un màxim de 15 minuts, de dilluns a divendres de 9:00h a 13:00h i de 14:00h a 18:00h.