GERDS: FONT DE FIBRA

Els gerds són una bona font de fibra, ajuden a evitar el restrenyiment i a reduir els nivells de colesterol en sang.

Els gerds són una bona font de fibra, ajuden a evitar el restrenyiment i a reduir els nivells de colesterol en sang; també contenen folats que contribueixen a la formació de les cèl·lules sanguínies, molt important per les de les dones embarassades.

A més a més, tenen un alt contingut en vitamina C i manganès, dos micronutrients amb poder antioxidant. La vitamina C ajuda a reduir el cansament i la fatiga i millora l’absorció del ferro que es consumeix a través dels aliments. El manganès, és un mineral que intervé en el manteniment ossi.

Les cetones dels gerds ajuden a reduir el contingut de triglicèrids hepàtics, millorant i prevenint el fetge gras i l’obesitat.

Elecció o conservació
La vida útil dels gerds són d’uns 2-3 dies a la nevera, per tant, cal fer una bona planificació del seu consum, en cas que es vulgui allargar, es poden congelar.

No és aconsellable rentar-los abans de consumir-los, a no ser que sigui estrictament necessari, ja que absorbeixen molta aigua i s’estoven, perdent així el seu sabor i textura desitjada.

  • D'acord amb el reglament de la UE 1169/2011, per conèixer la composició i els possibles al·lèrgens dels nostres productes, si us plau, pots fer-nos arribar un correu electrònic a infoproducte@ametllerorigen.cat especificant el producte del teu interès. Contestarem el teu correu en un màxim de 15 minuts, de dilluns a divendres de 9:00h a 13:00h i de 14:00h a 18:00h.