GINGEBRE: L'ARREL AMB MÉS BENEFICIS

El gingebre dóna sensació de sacietat i fa disminuir la gana ajudant així a la pèrdua de pes.

Propietats nutricionals
El gingebre és una arrel amb molts beneficis per a la salut. En medicina tradicional s’utilitza com a remei pels marejos i nàusees causats per viatges o embaràs. També cura problemes de gasos intestinals i restrenyiment.

Té uns principis actius que faciliten la funció gàstrica, escalfen i estimulen els pulmons. A més a més, el gingebre augmenta l’absorció de vitamines i minerals i reforça el mecanisme de defensa. Té propietats carminatives, antioxidants, antiinflamatòries i ajuda a reduir els nivells de colesterol en sang.

Calent i dissolt en aigua dóna sensació de sacietat i fa disminuir la gana ajudant així a la pèrdua de pes. També és famós pel seu efecte depuratiu quan s’acompanya de llimona.

Conservació
A l’hora de conservar-lo es recomana embolicar-lo amb una bossa i reservar-lo al calaix de les verdures de la nevera. D’aquesta manera durarà unes tres setmanes.

El podem congelar si es vol conservar durant més temps. No es recomana congelar-lo tot sencer sinó tallat en rodanxes i dins d’una bossa especial de congelació. D’aquesta manera es pot reservar durant uns 3 mesos.

  • D'acord amb el reglament de la UE 1169/2011, per conèixer la composició i els possibles al·lèrgens dels nostres productes, si us plau, pots fer-nos arribar un correu electrònic a infoproducte@ametllerorigen.cat especificant el producte del teu interès. Contestarem el teu correu en un màxim de 15 minuts, de dilluns a divendres de 9:00h a 13:00h i de 14:00h a 18:00h.