icon-cartBotiga OnlineFes-te del club AOFes-te del club
Saluticon-open
Nosaltresicon-open
Club AOicon-open
Botigues Restaurants Escoles Horeca Serveis a empreses
NADALicon-open
Gran recapte

KALE, UN SÚPER ALIMENT

La col Kale o arrissada té moltes propietats, una de les més conegudes és el seu contingut en calci altament absorbible pel nostre cos.

La col Kale o arrissada té moltes propietats, una de les més conegudes és el seu contingut en calci altament absorbible pel nostre cos.

A més a més, s’ha demostrat en un estudi publicat a Biomedical and Environmental Sciences, que prendre 150 ml de suc de col Kale cada dia durant 3 mesos millora un 27% la relació de colesterol bo vs. dolent. D'aquesta manera disminueix els factors de risc de malalties arterials i coronàries en persones amb hipercolesterolèmia.

Entre els seus altres nutrients destaca l’alt contingut en:

  • Vitamina A: contribueix en el manteniment de la pell, visió i sistema immune en condicions normals.
  • Vitamina E: alt poder antioxidant.
  • Vitamina K: intervé en la correcta coagulació sanguínia i en el manteniment dels ossos en condicions normals. Per això, també és coneguda com a vitamina antihemorràgica.
  • Vitamina C: intervé en el sistema immunitari i en el manteniment de la pell, de les genives i de les dents.
  • Vitamines del grup B com la B6: contribueix en el funcionament normal del sistema nerviós i psicològic. A més a més, ajuda a disminuir el cansament i la fatiga.
  • Folat: molt important en el creixement dels teixits materns durant l’embaràs, la formació normal de cèl·lules sanguínies i del sistema immune.
Pel que fa als seus minerals, destaca pel seu contingut en:
  • Calci: imprescindible pel funcionament normal de la musculatura i ossos.
  • Manganès: contribueix en el manteniment dels ossos en condicions normals.
  • Crom: intervé en el metabolisme normal dels macronutrients.

Conservació

Cal guardar-la a la nevera dins d’una bossa de plàstic perforada. És important no rentar-la fins al moment del seu consum.

És important tenir present que a l'hora de cuinar-la si es bull, perdrà nutrients. En canvi, si es cuina al vapor o al forn, com que no està en contacte directe amb aigua ni amb oli, les pèrdues de nutrients es redueixen al mínim.

  • D'acord amb el reglament de la UE 1169/2011, per conèixer la composició i els possibles al·lèrgens dels nostres productes, si us plau, pots fer-nos arribar un correu electrònic a infoproducte@ametllerorigen.cat especificant el producte del teu interès. Contestarem el teu correu en un màxim de 15 minuts, de dilluns a divendres de 9:00h a 13:00h i de 14:00h a 18:00h.