LES MORES: ALT CONTINGUT EN FIBRA

Les mores ajuden a evitar el restrenyiment i a reduir el colesterol en sang degut al seu contingut en fibra.


 

És una fruita amb poder antioxidant gràcies a la seva aportació en vitamina C, E i manganés. La vitamina C ajuda a absorbir el ferro que s’ingereix a través dels aliments. El manganés és un mineral que intervé en el manteniment dels ossos.

També contenen antocianines, unes substàncies antioxidants

A més a més, gràcies als seus compostos fenòlics, són molt recomanades per a persones grans perquè tenen efectes preventius en malalties neurodegeneratives, en la pèrdua òssia i també inhibeixen el colesterol LDL.

Elecció i conservació

És convenient fixar-se en el seu color, ha de ser brillant i intens, a més a més han d’estar fermes i seques, ja que si estan toves i humides es faran malbé abans.

Les mores són una fruita que no maduren fora de l’arbre, per això és important comprar-les ja madures. Un cop les haguem comprat, s’han de conservar en la nevera i aguantaran uns 3 dies.

  • D'acord amb el reglament de la UE 1169/2011, per conèixer la composició i els possibles al·lèrgens dels nostres productes, si us plau, pots fer-nos arribar un correu electrònic a infoproducte@ametllerorigen.cat especificant el producte del teu interès. Contestarem el teu correu en un màxim de 15 minuts, de dilluns a divendres de 9:00h a 13:00h i de 14:00h a 18:00h.