AMB LA LLIMONA TOT SÓN BENEFICIS

És una fruita utilitzada en la medicina tradicional pels seus efectes antioxidants i antiinflamatoris.

Propietats nutricionals

La llimona és un cítric que trobem a les botigues tot l’any. És una fruita utilitzada en la medicina tradicional pels seus efectes antioxidants i antiinflamatoris. Gràcies a la seva acció biocida, el suc de llimona s’utilitza com a desinfectant natural i inhibidor en rius afectats amb diferents bacteris com V. Còlera.

L’àcid cítric, responsable del seu gust àcid, constitueix fins al 8% en el seu suc. És un conservant natural que ajuda a la digestió i a dissoldre els càlculs renals.

Respecte als seus nutrients, destaca pel seu alt contingut en vitamina C, que contribueix al funcionament normal del sistema immunitari, dels ossos i les dents. A més a més, és font de folats, que intervé en el creixement dels teixits materns durant l’embaràs i en la formació normal de cèl·lules sanguínies.

Elecció i conservació

A l’hora d’escollir-les, ens hem de fixar que presenti un color brillant i sense taques. Per tal de conservar-les durant més temps, es poden reservar a la part inferior de la nevera.

 

 

 

  • D'acord amb el reglament de la UE 1169/2011, per conèixer la composició i els possibles al·lèrgens dels nostres productes, si us plau, pots fer-nos arribar un correu electrònic a infoproducte@ametllerorigen.cat especificant el producte del teu interès. Contestarem el teu correu en un màxim de 15 minuts, de dilluns a divendres de 9:00h a 13:00h i de 14:00h a 18:00h.