MAGRANA: PODER ANTIOXIDANT

La magrana pot ajudar a prevenir la pressió arterial alta, les activitats inflamatòries i a reduir el colesterol.

Propietats nutricionals

El consum de suc de magrana durant dues setmanes ajuda a disminuir els nivells del colesterol LDL (dolent) i disminueix la retenció de líquids. A més a més, el poder antioxidant del suc de magrana és més potent que el del vi negre o el té verd. Aquests antioxidants anomenats antocianines milloren la cicatrització de les ferides i de la salut cardiovascular.

El seu sabor aspre que deixa al paladar ens indica el seu contingut en tanins, que li proporcionen propietats astringents, antiinflamatòries i ajuden a la coagulació de la sang. Per tant, el consum de magrana pot ajudar a prevenir la pressió arterial alta, les activitats inflamatòries i a reduir el colesterol. A més a més, un estudi[1] publicat a la revista científica “American Association for Cancer Research” afirma que el consum de magrana pot inhibir el creixement cel·lular en el tractament de càncer de pròstata.

Elecció i conservació

A l’hora d’escollir les millors magranes, ens fixarem que siguin pesades respecte a la seva mida i que tinguin la pell brillant i sense taques.

Per conservar la magrana durant més temps, es recomana reservar-la amb pell i sense desgranar. A temperatura ambient es mantindrà en bon estat durant una setmana, si la guardem a la nevera, romandrà en bon estat fins a un mes.

Si la magrana ja ha estat desgranada i es volen conservar els grans, es recomana guardar-los en un recipient de vidre o una bossa de plàstic a la nevera o congelador (un màxim de 5 mesos).

  • D'acord amb el reglament de la UE 1169/2011, per conèixer la composició i els possibles al·lèrgens dels nostres productes, si us plau, pots fer-nos arribar un correu electrònic a infoproducte@ametllerorigen.cat especificant el producte del teu interès. Contestarem el teu correu en un màxim de 15 minuts, de dilluns a divendres de 9:00h a 13:00h i de 14:00h a 18:00h.