MANGO: LA FRUITA TROPICAL MÉS POPULAR

El mango és una font de components polifenòlics amb una gran activitat antioxidant que ajuda a protegir el cos contra el dany oxidatiu.

El mango és una de les fruites tropicals més popular.

Propietats nutricionals

El mango madur és considerat una fruita tonificant, estimulant i refrescant, el seu suc s’utilitza com a reconstituent en cas d’un cop de calor.

Aquesta fruita és una bona font de components polifenòlics amb una gran activitat antioxidant que ajuda a protegir el cos contra el dany oxidatiu.

A més a més, té un alt contingut en vitamina C i folats. La primera és una vitamina antioxidant que ajuda a reduir el cansament, la fatiga i millora l’absorció del ferro que es consumeix a través dels aliments. Es pot remarcar que 100 g de mango aporten més vitamina C que 100 g de mandarina i que 100 g de pinya.

Els folats són importants per a les dones embarassades, ja que intervenen en el creixement dels teixits materns.

Elecció i conservació

És important comprar mangos que no estiguin excessivament verds, ja que no maduraran correctament a casa. Si presenten zones negres, pot ser indicatiu que sigui un mango massa madur.

  • D'acord amb el reglament de la UE 1169/2011, per conèixer la composició i els possibles al·lèrgens dels nostres productes, si us plau, pots fer-nos arribar un correu electrònic a infoproducte@ametllerorigen.cat especificant el producte del teu interès. Contestarem el teu correu en un màxim de 15 minuts, de dilluns a divendres de 9:00h a 13:00h i de 14:00h a 18:00h.