LA PAPAIA AJUDA A DISMINUIR EL CANSAMENT

Si es vol menjar la papaia després d’1-2 dies, cal escollir una papaia de pell verdosa, normalment madurarà després d’entre un i tres dies.

La papaia té un alt contingut en vitamina C, de fet 100g de papaia aporten més vitamina C que 100g de taronja.

La vitamina C té un elevat poder antioxidant, contribueix en la formació de col·lagen present en els vasos sanguinis, als cartílags, a la pell, als ossos, a les genives i a les dents. A més a més, millora l’absorció del ferro ingerit a través dels aliments i ajuda a reduir el cansament i la fatiga.

Una altra vitamina que cal destacar és la B9 o àcid fòlic, important durant l’embaràs, ja que intervé en el creixement dels teixits materns i, igual que la vitamina C, ajuda a disminuir el cansament i la fatiga.

Elecció i conservació

Si es vol menjar la papaia després d’1-2 dies, cal escollir una papaia de pell verdosa, normalment madurarà després d’entre un i tres dies.

Si el que es vol és menjar-la al mateix dia cal agafar una papaia amb un to de pell més aviat groguenca - ataronjada.

Un cop hagi madurat es pot guardar a la nevera amb una bossa de plàstic fins a uns 7 dies.

  • D'acord amb el reglament de la UE 1169/2011, per conèixer la composició i els possibles al·lèrgens dels nostres productes, si us plau, pots fer-nos arribar un correu electrònic a infoproducte@ametllerorigen.cat especificant el producte del teu interès. Contestarem el teu correu en un màxim de 15 minuts, de dilluns a divendres de 9:00h a 13:00h i de 14:00h a 18:00h.