RAVES: FONT DE VITAMINES

Els raves són font de folats, vitamina important durant l’embaràs ja que intervé en el creixement dels teixits materns i, ajuda a disminuir el cansament i la fatiga.

A més a més tenen un alt contingut en vitamina C, una vitamina amb poder antioxidant que contribueix en la formació de col·lagen present en els vasos sanguinis, als cartílags, a la pell, als ossos, a les genives i a les dents. I també, millora l’absorció del ferro ingerit a través dels aliments i ajuda a reduir el cansament i la fatiga.

 

 

Elecció i conservació

Abans de refrigerar-los cal treure les fulles i col·locar-los en una bossa de plàstic amb un tovalló de paper al fons. aquest mètode optimitza la humitat i ajuda a que es conservin frescos durant una setmana aproximadament.

 

 

  • D'acord amb el reglament de la UE 1169/2011, per conèixer la composició i els possibles al·lèrgens dels nostres productes, si us plau, pots fer-nos arribar un correu electrònic a infoproducte@ametllerorigen.cat especificant el producte del teu interès. Contestarem el teu correu en un màxim de 15 minuts, de dilluns a divendres de 9:00h a 13:00h i de 14:00h a 18:00h.