SETMANA SANTA SENSE EXCESOS (DE MÉS!)

La Setmana Santa és moment de sortir i gaudir fora de la nostra rutina habitual cuidant-nos, també, dels excessos innecessaris.

No ens rebel·lem contra totes les rutines!

Les vacances són benvingudes per trencar amb el dia a dia, amb els horaris que reclamen més hores de les que tenim i per oblidar-nos d’algunes obligacions! Però és ideal pel teu organisme que intentis conservar alguna de les teves rutines aquests dies. Nosaltres, et proposem l’esmorzar! Un bon esmorzar complet- que no ens negaràs pas, que és un gran plaer!- que com sempre aconsellem, ha de contenir làctics, fruites i cereals. Et suggerim algunes idees originals AQUÍ

Vacances glorioses,... de bars i restaurants!

Demà podríem sopar en aquell local que ens va recomanar en Quim, diu que encara somia amb les pancakes!”...”M’ha trucat la Ivet per anar a fer un vermutet a Blanes, nosaltres aprofitem i dinem paella arran de platja?”...” Piquem alguna cosa a...” Intenta compensar els àpats; si al migdia has fet menú copiós, un sopar lleugeret, si demanes carn o peix amb salsa que l’acompanyament sigui verdura o amanida i alterna la copa de vi amb un got d’aigua...així la bona vida “no es passarà una factura tan cara”!
Temps lliure, l’aliat del “picoteig”

Picotejar, fer l’aperitiu, una tapeta per acompanyar el refresc...què és un cafetó sense un croissantet o una cupcake amb quantitats indecents de xocolata? Moments meravellosos que ens regala la personalitat de la nostra cultura, però que sense control poden causar estralls en el nostre organisme! Així, mira de no arraconar la peça de fruita a mitja tarda o matí, un grapadet de fruits secs crus o uns bastonets de pastanaga, inclús si ets llaminer, uns pèsols frescs crus! Et sentiràs més saciat i evitaràs picar més del compte!

El clàssic, però essencial; hidrata't!

No t’oblidis de l’aigua aquests dies. Si cal, pren una ampolleta i beu aigua sovint, t’ajudarà a eliminar toxines de l’organisme a més d’altres beneficis que augmenten la teva qualitat de vida!

I ara només queda... Gaudir, gaudir i... gaudir!

  • D'acord amb el reglament de la UE 1169/2011, per conèixer la composició i els possibles al·lèrgens dels nostres productes, si us plau, pots fer-nos arribar un correu electrònic a infoproducte@ametllerorigen.cat especificant el producte del teu interès. Contestarem el teu correu en un màxim de 15 minuts, de dilluns a divendres de 9:00h a 13:00h i de 14:00h a 18:00h.