LLOM DE BACALLÀ AMB CÍTRICS I TOMÀQUETS CHERRY CONFITATS

LLOM DE BACALLÀ AMB CÍTRICS I TOMÀQUETS CHERRY CONFITATS

Ingredients:
  • 4 o 6 lloms de bacallà
  • 2 taronges
  • 1 llimona
  • 1 mandarina
  • 200 g de tomàquets cirerols
  • 2 alls
  • 2 cullerades d'olives negres
  • Romaní fresc
  • Oli d'oliva verge extra
  • Pebre mix
  • Sal
Pas 1
Renteu i assequeu els tomàquets cherry i submergiu-los en un pot petit amb mitja tassa d'oli juntament amb els dos grans d'all. Coeu-ho a foc molt baix fins que els tomàquets comencin a canviar de consistència.
Pas 2
Talleu els cítrics a làmines fines i disposeu-los en una safata per al forn. Afegiu-hi sal, pebre, oli i unes fulles de romaní fresc.
Pas 3
Preescalfeu el forn a 180 º i coeu-ho durant 15 minuts.
Pas 4
Col·loqueu el bacallà per sobre dels cítrics i incorporeu-hi els tomàquets confitats. Pinteu el bacallà amb l'oli de cocció dels tomàquets. Enforneu-ho durant 10 minuts o fins al punt de cocció desitjat.
  • D'acord amb el reglament de la UE 1169/2011, per conèixer la composició i els possibles al·lèrgens dels nostres productes, si us plau, pots fer-nos arribar un correu electrònic a infoproducte@ametllerorigen.cat especificant el producte del teu interès. Contestarem el teu correu en un màxim de 15 minuts, de dilluns a divendres de 9:00h a 13:00h i de 14:00h a 18:00h.