Pas 1
Talleu el calamar a rodanxes
Pas 2
Afegiu sal al calamar
Pas 3
Enfarineu el calamar
Pas 4
Passeu el calamar per l’ou batut
Pas 5
Fregiu el calamar
Pas 6
Talleu el pa per la part superior sense tallar-ne la base
Pas 7
Marqueu el pa per les dues bandes
Pas 8
Ompliu el pa amb el calamar calent
Pas 9
Distribuïu l’allioli d’all negre pel calamar
Pas 10
Disposeu els morrons
- D'acord amb el reglament de la UE 1169/2011, per conèixer la composició i els possibles al·lèrgens dels nostres productes, si us plau, pots fer-nos arribar un correu electrònic a infoproducte@ametllerorigen.cat especificant el producte del teu interès. Contestarem el teu correu en un màxim de 15 minuts, de dilluns a divendres de 9:00h a 13:00h i de 14:00h a 18:00h.