AQUEST NADAL REGALA
LES CISTELLES AMETLLER ORIGEN

elaborades amb els nostres productes més exclusius.

Ideal per a famílies i amics
Sorprèn a la teva família i amics regalant unes cistelles exclusives.

EL REGAL MÉS
ORIGINAL

La millor forma de compartir el Nadal

PRODUCTES
SELECTES

Els productes Ametller Origen de la millor qualitat

RESERVA-HO
ONLINE

I passa-ho a recollir per la botiga més pròxima

LES NOSTRES CISTELLES

80€

ORIGEN

Els productes més exclusius d'Ametller Origen, amb tota la qualitat i sabor, triats per a que comparteixis la màgia d'aquestes festes amb la teva gent

65€

TERRA

La cistella dels amants dels productes d'Ametller Origen. Pensada per als que volen gaudir del Nadal sense renunciar a la tradició dels productes més destacats d'aquestes èpoques.

45€

NOSTRA

La millor selecció dels productes de més qualitat la nostra terra, el regal ideal per a gaudir en família o amb els amics i no perdre l'essència de les festes de Nadal.

LOTS DE VINS I CAVES

29,90€

LOT DE CAVA

Les celebracions no són el mateix si no estan regades d'un bon cava. Amb aquest lot de 6 unitats podràs gaudir durant totes les festes amb la família i amics!

13,90€

BLANC&NEGRE

Sorprèn els teus amics i familiars regalant aquest lot de vins blancs i negres exclusius d'Ametller Origen. Bones festes!

13,90€

BLANC&ROSAT

Blanc o rosat? Si no saps quin vi triar per regalar aquest Nadal, amb aquest lot els tindràs tots dos i segur que no fallaràs! Gaudeix de les festes amb Ametller Origen!

Si vols regalar les nostres cistelles als teus empleats, posa't en contacte amb el nostre servei a empreses d'Ametller Origen

SERVEI A EMPRESES

També ens pots trucar al 671046762 de dilluns a divendres, de 9:00h a 18:00h

*Productes subjectes a estoc. En cas de no poder incloure un dels productes de la cistella, aquest producte es substituirà per un altre del mateix valor o superior.