Confit d’ànec amb magrana i raïm

Confit d’ànec amb magrana i raïm

Ingredients:
  • 4 confit d’ànec
  • 100 g de raïm
  • 1 magrana
  • 12 cebetes petites
  • 150 ml de vi dolç
  • Sal i pebre
  • Oli d’oliva

No disponible avui

Avui no podem oferir-te aquest producte, en breu el podràs comprar.

Pas 1
Preescalfeu el forn a 170°. Peleu les cebetes, desgraneu la magrana, talleu per la meitat el raïm i traieu-ne els pinyols.
Pas 2
En una paella amb oli d’oliva, salteu les cebetes, incorporeu-hi el vi, deixeu que s’evapori l’alcohol i afegiu-hi la magrana i el raïm. Salteu-ho 2 minuts. Reserveu-ho.
Pas 3
Enforneu els confits durant 10 minuts, serviu-ho amb el saltat.
  • D'acord amb el reglament de la UE 1169/2011, per conèixer la composició i els possibles al·lèrgens dels nostres productes, si us plau, pots fer-nos arribar un correu electrònic a infoproducte@ametllerorigen.cat especificant el producte del teu interès. Contestarem el teu correu en un màxim de 15 minuts, de dilluns a divendres de 9:00h a 13:00h i de 14:00h a 18:00h.