CREMA DE CASTANYES

CREMA DE CASTANYES

Ingredients:
  •  500 g de castanyes 
  •  1 cullerada de sucre integral
  •  400 ml d’aigua (aprox.) 
  •  1 mica de cardamom 
  •  ratlladura de llimona
Pas 1
Renteu les castanyes i feu-hi un tall. Bulliu l’aigua i escaldeu-les uns 10 minuts.
Pas 2
Deixeu que es refredin a l’aigua i peleu-les sense treure-les de l’aigua perquè no es tornin a endurir.
Pas 3
Poseu-les en un cassó fondo, cobriu-les amb aigua, afegiu-hi el sucre, la mica de cardamom i la ratlladura de mitja llimona.
Pas 4
Deixeu-ho que bulli durant 30 minuts, fins que les castanyes estiguin tendres, i tritureu-ho.
Pas 5
Es pot conservar en un pot de vidre a la nevera durant uns 10 dies.
  • D'acord amb el reglament de la UE 1169/2011, per conèixer la composició i els possibles al·lèrgens dels nostres productes, si us plau, pots fer-nos arribar un correu electrònic a infoproducte@ametllerorigen.cat especificant el producte del teu interès. Contestarem el teu correu en un màxim de 15 minuts, de dilluns a divendres de 9:00h a 13:00h i de 14:00h a 18:00h.