CREMA DE PORROS I AMANIT DE SALMÓ I ALVOCAT

CREMA DE PORROS I AMANIT DE SALMÓ I ALVOCAT

Ingredients:
  • 1/2 bol barquetes cereals i llavors
  • 100 g de salmó fumat
  • 1/2 alvocat
  • 1 tassa crema de porros Ametller Origen
  • 1/2 bol mèsclum maresme
  • 1 cullerada cibulet picat
  • 2 espàrrec blanc 
  • 5 maduixots
  • 2 cullerades oli d'oliva
  • 1 cullerada de mel d'eucaliptus
  • 1 cullerada de mostassa Ametller Origen
  • 1/2 tassa de crema de llet
  • 1 matonet Ametller Origen
         Un àpat per preparar en 5 minuts, de fàcil digestió i carregat de vitamines... un menú complet amb origen.
.
Pas 1

Un alvocat en el seu millor moment de maduració s'ha de tallar en làmines sense pelar-lo per llevar-li la pell després còmodament amb els dits. Afegeix els espàrrecs a aquestes làmines d'alvocat i reparteix les fulles. Amaneix simplement amb un raig d'oli. Presenta-hi les llenques de salmó fumat.
Pas 2

Pica el cibulet i mescla'l amb una cullereta de mostassa. Afegeix 1/2 tassa de crema de llet i bat fins obtenir una salsa cremosa lleugerament àcida.
Pas 3
Per les postres talla les maduixes en quatre grills. Estén el mató en un plat i presenta-les al damunt. Acaba de salsar amb la mel.
Pas 4
Escalfa la vichyssoisse al microones, 3 minuts a 500w. Passa-la a un plat fons i afegeix una cullerada de la salsa de mostassa, el cibulet picat i una cullerada d'oli cru.
  • D'acord amb el reglament de la UE 1169/2011, per conèixer la composició i els possibles al·lèrgens dels nostres productes, si us plau, pots fer-nos arribar un correu electrònic a infoproducte@ametllerorigen.cat especificant el producte del teu interès. Contestarem el teu correu en un màxim de 15 minuts, de dilluns a divendres de 9:00h a 13:00h i de 14:00h a 18:00h.