icon-cartBotiga OnlineFes-te del club AOFes-te del club
Saluticon-open
Nosaltresicon-open
Club AOicon-open
Botigues Restaurants Escoles Horeca Serveis a empreses
NADALicon-open
Gran recapte

Què és Cuina amb Estrella?

Amb l’objectiu de posar en relleu els productes de temporada i els xefs del territori amb estrella Michelin, Ametller Origen i la revista Cuina han creat Cuina amb estrella, una iniciativa que t’apropa l’alta gastronomia catalana.

Segueix-nos per saber totes les novetats

Twitter facebook instagram youtube

Assisteix als nostres SHOWCOOKING

El CoMMons, d’Ametller Origen, es converteix en la cuina del CUINA, per presentar-vos els xefs del territori amb estrella Michelin.

Assisteix als nostres showcookings per aprendre a cuinar plats amb estrella, amb els millors productes de temporada d’Ametller Origen.

Segueix-nos per saber totes les novetats

Twitter facebook instagram youtube

Coneix els nostres XEFS AMB ESTRELLA

Miquel Aldana.

Cuiner del Tresmacarrons (El Masnou)

Nominat com un dels cuiners de l’any del 2014, el Miquel Aldana és propietari i cap de cuina del Tresmacarrons, un dels millors restaurants del Maresme.

El capítol 2 encara no sha emès.
El capítol 3 encara no sha emès.
El capítol 4 encara no sha emès.
El capítol 5 encara no sha emès.
El capítol 6 encara no sha emès.
El capítol 7 encara no sha emès.
El capítol 8 encara no sha emès.
El capítol 9 encara no sha emès.
El capítol 10 encara no sha emès.
El capítol 11 encara no sha emès.
El capítol 12 encara no sha emès.
El capítol 13 encara no sha emès.
El capítol 14 encara no sha emès.
El capítol 15 encara no sha emès.
El capítol 16 encara no sha emès.
El capítol 17 encara no sha emès.
El capítol 18 encara no sha emès.
El capítol 19 encara no sha emès.
El capítol 20 encara no sha emès.
El capítol 21 encara no sha emès.
El capítol 22 encara no sha emès.
El capítol 23 encara no sha emès.
El capítol 24 encara no sha emès.
El capítol 25 encara no sha emès.
El capítol 26 encara no sha emès.
El capítol 27 encara no sha emès.
El capítol 28 encara no sha emès.
El capítol 29 encara no sha emès.
El capítol 30 encara no sha emès.

Coneix els nostres PLATS AMB ESTRELLA

Rovellons amb Botifarra Negra i Bacallà

Restaurant: Tresmacarrons

Recepta

Ingredients (per 4 persones)
  • 1/2 Kg Rovellons botó tallat a quarts
  • 10 gr All picat
  • 5 gr Julivert picat
  • 200 gr Botifarra negra
  • 100 gr Tripa de bacallà
  • 10 cl Oli d'oliva verge 0,4
  • Sal
  • Pebre
Passos:

1. Quan l’all ja estigui cuit però no hagi agafat color, afegim els rovellons tallats i salpebrem. Tot seguit, tapem amb una tapadora i mantenim el foc al mínim.

2. Passats uns 3-4 min, si no hem tret la tapadora en cap moment, el rovelló s’estarà coent i deixant anar el seu suc. Remenem i deixem que cogui 2 minuts més.

3. Afegim la botifarra negra i la tripa de bacallà, 3-4 min a foc, de manera que la botifarra quedi atemperada i untuosa i el bacallà quedi cuit.

4. Salpebrem

5. Amb el foc parat, afegim julivert i remenem de nou, amb cura de no trencar ni la botifarra ni el bacallà.

PERIODE DE VENDA

27/11 - 20/12
VEURE BOTIGUES
El capítol 1 encara no sha emès.
El capítol 2 encara no sha emès.
El capítol 3 encara no sha emès.
El capítol 4 encara no sha emès.
El capítol 5 encara no sha emès.
El capítol 6 encara no sha emès.
El capítol 7 encara no sha emès.
El capítol 8 encara no sha emès.
El capítol 9 encara no sha emès.
El capítol 10 encara no sha emès.
El capítol 11 encara no sha emès.
El capítol 12 encara no sha emès.
El capítol 13 encara no sha emès.
El capítol 14 encara no sha emès.
El capítol 15 encara no sha emès.
El capítol 16 encara no sha emès.
El capítol 17 encara no sha emès.
El capítol 18 encara no sha emès.
El capítol 19 encara no sha emès.
El capítol 20 encara no sha emès.
El capítol 21 encara no sha emès.
El capítol 22 encara no sha emès.
El capítol 23 encara no sha emès.
El capítol 24 encara no sha emès.
El capítol 25 encara no sha emès.
El capítol 26 encara no sha emès.
El capítol 27 encara no sha emès.
El capítol 28 encara no sha emès.
El capítol 29 encara no sha emès.
El capítol 30 encara no sha emès.