ENCIAM A LA BRASA AMB ALBERGÍNIA ESCALIVADA

ENCIAM A LA BRASA AMB ALBERGÍNIA ESCALIVADA

Ingredients:
  • 1 u d' enciam romà
  • 1 u d' albergínia escalivada
  • 20g de bitxo piparra en vinagre
  • 20g de quinoa inflada 
  • 5g de katsu obushi (làmines de bonítol sec)
  • 1 xic de sal fina 
  • 1 xic de pebre mòlt
  • 1 culleradeta d' oli d' oliva verge

No disponible avui

Avui no podem oferir-te aquest producte, en breu el podràs comprar.

Pas 1
Talleu l’enciam per la meitat longitudinal
Pas 2
Escaliveu l’enciam a la graella
Pas 3
Distribuïu l’albergínia escalivada, la piparra tallada a rodanxes, la quinoa i el katsu obushi sobre l’enciam
Pas 4
Amaniu-ho amb oli, pebre i sal
  • D'acord amb el reglament de la UE 1169/2011, per conèixer la composició i els possibles al·lèrgens dels nostres productes, si us plau, pots fer-nos arribar un correu electrònic a infoproducte@ametllerorigen.cat especificant el producte del teu interès. Contestarem el teu correu en un màxim de 15 minuts, de dilluns a divendres de 9:00h a 13:00h i de 14:00h a 18:00h.