Farcits per als plats de Nadal

Farcits per als plats de Nadal

Ingredients:
  • 6 pomes Golden
  • 6 cebes de Figueres
  • Vi ranci o conyac (1 got = 150ml)
  • Sal i pebre al gust

No disponible avui

Avui no podem oferir-te aquest producte, en breu el podràs comprar.

Pas 1
Pelar i tallar a rodanxes les pomes i les cebes.
Pas 2
A la safata del forn posem les cebes i les pomes tallades tot fent un llit i hi afegim la peça de tall.
Pas 3
Afegir-hi el got de licor.
Pas 4
Tapar amb paper d'alumini tota la safata, procurant que quedi ben coberta. Cou la papillota (havent preescalfat el forn a 180ºC a dalt i a baix) una hora i mitja a 180ºC perquè es cuini amb el seu propi suc.
Pas 5
Passat aquest temps, treu la safata del forn i retira el paper d'alumini. Afegeix-hi més licor si ens fa falta.
Pas 6
Torna a posar la safata al forn per daurar el rostit a banda i banda, durant mitja hora a 170ºC

Tots aquests passos es poden fer un dia abans
Pas 7
Deixar refredar el tall rodó perquè no es trenqui al tallar i trinxar tota la guarnició que ha quedat a la safata del forn per incorporar-la posteriorment. Salpebra al gust
  • D'acord amb el reglament de la UE 1169/2011, per conèixer la composició i els possibles al·lèrgens dels nostres productes, si us plau, pots fer-nos arribar un correu electrònic a infoproducte@ametllerorigen.cat especificant el producte del teu interès. Contestarem el teu correu en un màxim de 15 minuts, de dilluns a divendres de 9:00h a 13:00h i de 14:00h a 18:00h.