A Ametller Origen promovem un estil de vida més saludable i sostenible, facilitant l'accés a una alimentació més nutritiva, plaent i neta, amb un ferm compromís amb la societat i el medi ambient.

Per cada acció una llavor

Arrel d'aquest propòsit neix el moviment #FemOrigen, que recull totes les accions relacionades amb la sostenibilitat i la nutrició i que pretenen tenir un impacte positiu en la comunitat.

llavor #12 i llavor #14

Envasos per a tomàquet cherry compostables fets amb residu de canya de sucre

Hem canviat l'envàs de plàstic dels nostres tomàquets Cherry per aquest nou envàs compostable fet a partir de residus de canya de sucre i tintes d’origen vegetal. Estalviem més del 70% d’emissions de CO2 i entre 15g i 25g de plàstic per cada envàs.

llavor #3

Certificació dels Acords Voluntaris CO2

A Ametller Origen ens comprometem en reduir els gasos d'efecte hivernacle (GEH) i per això fem inventari anual de les nostres emissions implantant mesures per a la seva reducció.

llavor #7 i llavor #9

Reciclatge 100% de plàstic i cartró de logística

Els nostres centres de logística compten amb un procés de logística inversa per enviar a reciclar tot el plàstic i cartró que generen.

llavor #2

Tancament dels murals de fred

Els nostres murals de fred s'han dissenyat per a que quedin permanentment tancats, promovent l'estalvi energètic i reduint les emissions de CO2.

llavor #17, llavor #18, llavor #20, llavor #21, llavor #22

Carn sense antibiòtics

Hem introduït carn de pollastre, porc, xai, cabrit i gall d'indi criada sense antibiótics.

llavor #25

Safata de cartró 100% reciclable per les fruites d'os

Ecodisseny de la safata de fruites d’os. Canviem el plàstic per un cistell fet de cartró reciclable que s'ha obtingut a partir de fusta sostenible. Estalviem 15gr de plàstic per cada envàs.

llavor #15

Cistella de tomacons compostable

Els nostres tomacons, a part de ser els millors per a sucar pa, ara tenen el seu propi envàs fet de residu de canya de sucre. Estalviem el 50% d’emissions de CO2 i 19g de plàstic per cada envàs.

llavor #1

Contractació d'energia verda

Hem contractat energia elèctrica verda per a les nostres divisions de retail, oficina i planta d'elaborats.

llavor #26

Cistella tomàquet Tip-Top Compostable

El tomàquet TIP TOP no podia ser menys en la nostra aposta per la sostenibilitat. El seu envàs de residu de canya de sucre, estalviem el 50% d’emissions de CO2 i el 19g de plàstic per cada envàs.

llavor #31

Vine a comprar amb el teu envàs circular!

Per ajudar-te a fer una compra "conscient i sostenible", et convidem a venir a la carnisseria i obradors amb el teu propi envàs apte per a ús alimentari.

llavor #37

Ecoinnovació del packaging embotits tallats

Hem ecoinnovat l'envàs dels embotits llescats per a fer-los més sostenibles: 17% menys de pes vers l'envàs anterior, funda 100% compostable feta amb residu de canya de sucre i impresa amb tintes d'origen vegetal.