FRICANDÓ DE VEDELLA AMB CAMAGROCS

FRICANDÓ DE VEDELLA AMB CAMAGROCS

Ingredients:
  • 1/2 bol de galets petits verdures 
  • farina per fregir
  • 1/2 safata de carn fricandó Ametller Origen
  • 3 cullerades sofregit tomàquet i pebrot
  • 1/2 bol camagrocs frescos safata
  • 1 gra d'all
  • 1/2 magrana
  • 5 tomàquets cherry
  • 1 pastanaga
  • 2 cullerades oli d'oliva verge
  • 2 avellanes
  • 2 ametlles
  • 1 flam de formatge ametller
  • 1/2 cullereta sal
  • 1/2 cullereta pebre negre
  • 1 tassa de brou de pollastre Ametller Origen

No disponible avui

Avui no podem oferir-te aquest producte, en breu el podràs comprar.

          Una cassola de vedella plusmarca amb "premit" per postres... un menú complet amb origen.
.
Pas 1

Salpebra la carn, passa-la per farina i fregeix-la a foc viu només un moment. Passa-la a una altra cassola (foc viu 1')
Pas 2

Afegeix-li el sofregit i el brou de pollastre, cobreix i cou amb bull lent 35-40' (foc lent 40').
Pas 3

Prepara els guarniments. Pela la pastanaga i talla-la en discs. Afegeix-los a la cassola juntament amb els tomàquets, bo i sencers. Escalfa aigua i sal per bullir els galets.
Pas 4

Ara els bolets. Escalfa una paella a foc mig i daura-hi els fruits secs picats amb un raig d'oli. Afegeix els camagrocs, un xic de sal i pebre. Salta a foc viu només 1 minut. (foc viu 1'). Només faltarà bullir els galets a foc mig 9' (foc mig 9').
Pas 5

Per postres, talla la magrana pel mig i colpeja-la sobre un bol per saltar-li els grans fàcil i ràpidament. Presenta el flam en un bol i cobreix amb aquests petits rubís. 
  • D'acord amb el reglament de la UE 1169/2011, per conèixer la composició i els possibles al·lèrgens dels nostres productes, si us plau, pots fer-nos arribar un correu electrònic a infoproducte@ametllerorigen.cat especificant el producte del teu interès. Contestarem el teu correu en un màxim de 15 minuts, de dilluns a divendres de 9:00h a 13:00h i de 14:00h a 18:00h.