Fusta de dippings i verdures

Fusta de dippings i verdures

Ingredients:
  • Chutney de mango
  • Hummus de menta AO
  • Hummus de remolatxa AO
  • Paté de tomàquets AO
  • Dipping de tomàquets, mongeta
  • negra i bitxo AO
  • 1 iogurt vegetal i anet picat
  • Crostons de pa
  • 1 manat d’espàrrecs de marge
  • 1 manat de ceba tendra fina
  • 1 manat de raves
  • 1 alvocat
  • 4 cabdells
  • 2 endívies morades
  • 4 minipebrots vermells
  • 1 pot de cirerols multicolor
  • 6 minipastanagues
  • 6 cabdells de romanesco
  • 6 patates guarnició
  • 6 branques de brocolet
  • Sal
  • Oli d’oliva
Pas 1
Escaldeu amb aigua i sal els espàrrecs, les cebes tendres, les pastanagues, el romanesco i el brocolet durant 3 o 4 minuts.
Pas 2
Talleu la cocció amb aigua amb gel; escorreu-ho i assequeu-ho amb paper absorbent.
Pas 3
Rostiu a la planxa o a la paella amb oli d'oliva els cabdells, els pebrots i les patates bullides prèviament amb pell.
Pas 4
Munteu la fusta combinant els vegetals per colors o com més us agradi.
  • D'acord amb el reglament de la UE 1169/2011, per conèixer la composició i els possibles al·lèrgens dels nostres productes, si us plau, pots fer-nos arribar un correu electrònic a infoproducte@ametllerorigen.cat especificant el producte del teu interès. Contestarem el teu correu en un màxim de 15 minuts, de dilluns a divendres de 9:00h a 13:00h i de 14:00h a 18:00h.