Lloms de salmó salvatge amb verdures rostides i arròs de coco

Lloms de salmó salvatge amb verdures rostides i arròs de coco

Ingredients:
  • 7 lloms de salmó salvatge
  • 1 grapat despàrrecs silvestres
  • 1 fonoll
  • 1 llima
  • 1 grapat de ravenets
  • 1-2 moniatos
  • 230 g darròs
  • 1 tassa de llet de coco
  • cúrcuma fresca (opcional)
  • Oli doliva
  • Sal en escames
  • Pebres

No disponible avui

Avui no podem oferir-te aquest producte, en breu el podràs comprar.

Per a 7 persones
Pas 1
Bulliu l’arròs en una cassola amb aigua i la tassa de llet de coco i sal. Escorreu i ratlleu cúrcuma fresca.
Pas 2
Netegeu els ravenets i el fonoll. Talleu els ravenets per la meitat i el fonoll en làmines, ruixeu-los amb mitja llima. Enforneu-los en una safata folrada amb paper vegetal, amb una mica de sal i oli d’oliva.
Pas 3
Incorporeu els espàrrecs prèviament escaldats i passats per aigua freda.
Pas 4
Retireu les verdures, poseu a la mateixa safata els lloms de salmó salpebrats i pinteu-los amb una mica d’oli d’oliva. Enforneu-ho durant 7-10 minuts a 180°, en funció del gruix de les peces.
Pas 5
Serviu amb les verdures rostides unes rodanxes de llima i l’arròs.
  • D'acord amb el reglament de la UE 1169/2011, per conèixer la composició i els possibles al·lèrgens dels nostres productes, si us plau, pots fer-nos arribar un correu electrònic a infoproducte@ametllerorigen.cat especificant el producte del teu interès. Contestarem el teu correu en un màxim de 15 minuts, de dilluns a divendres de 9:00h a 13:00h i de 14:00h a 18:00h.