Aquest lloc pot utilitzar algunes galetes per millorar la teva experiència de navegació.
Si us plau, abans de continuar la navegació et recomanem que llegeixis la política de galetes.
Acceptar
icon-plus-33
logo
Ets del Club AO?
Per un tema de millores tecnològiques, introdueix la contrasenya de nou per iniciar sessió.

La contrasenya ha de tenir:

  • Mínim de 8 caràcters
  • 1 número
  • 1 lletra minúscula
  • 1 lletra majúscula.
Introduir contrasenya
icon-plus-33
logo
Per un tema de millores tecnològiques, introdueix la contrasenya de nou per iniciar sessió.

La contrasenya ha de tenir: mínim de 8 caràcters, 1 número, 1 lletra minúscula, 1 lletra majúscula.

Introduir contrasenya
logo
icon-cartBotiga Online
CA ES
Logo Created with Sketch. El meu compte
PENSA COM MENGES,
MENJA COM PENSES
Fes-te del club AOFes-te del clubEl meu compte
icon-cartBotiga OnlineFes-te del club AOFes-te del club
Saluticon-open
  • Receptes
  • T'ajudem a menjar sa
  • Vegans i celíacs
  • Articles de salut
  • Qfaxs
  • Guia saludable
Nosaltresicon-open
  • Què és Ametller Origen?
  • #FemOrigen
  • Notícies
  • Treballa amb nosaltres
  • Calendari de temporada
  • Cuina amb estrella
  • Calendari d'activitats
Club de vins
Club AOicon-open
  • Avantatges
Mercat d'Autors Botigues Restaurants Escoles Horeca Serveis a empreses Gran recapte
  • Inici >
  • Menjadors escolars
  • QUÈ FEM
  • QUALITAT AO
  • METODOLOGIA
  • PROJECTE D'ALIMENTACIÓ
  • PROJECTE ESPAI DE LLEURE
  • ALTRES PROPOSTES
  • Revistes
  • CONTACTAR

MENJADORS ESCOLARS

Som la divisió d’escoles de l’àrea de col·lectivitats del Grup Ametller Origen

Fent de la Franja Horària del Migdia un entorn educatiu. Donant un pes específic a com ens relacionem amb el menjar i fent de l’alimentació alguna cosa més que un mecanisme purament fisiològic.


Oferim un servei de gestió integral, posant al centre de la nostra acció a l’alimentació, i el projecte de l’espai de lleure. Un món per descobrir al migdia.


SERVEI DE CUINA

A la pròpia escola, “in situ”. De càtering.

PROJECTE EDUCATIU

Projecte d’alimentacio.
Projecte d’espai de lleure.

GESTIÓ ADMINISTRATIVA

Gestió dels cobraments a famílies a través d’un sistema de gestió de rebuts. Cobrament de tiquets esporàdics al centre escolar

  • QUÈ FEM
  • QUALITAT AO
  • METODOLOGIA
  • PROJECTE D'ALIMENTACIÓ
  • PROJECTE ESPAI DE LLEURE
  • ALTRES PROPOSTES

Serveis de gestió de la franja horària del migdia en menjadors escolars


El nostre projecte es planteja en dos moments diferenciats, l’estona del dinar i l’estona d’esbarjo que queda entre l’horari lectiu del matí i la tarda. Oferir un servei d’alimentació saludable de qualitat, amb les matèries primeres i els productes elaborats d’Ametller Origen, és un pilar fonamental dels nostres menús, així com proposar un espai educatiu integral per als infants i joves que es queden a dinar a l’escola.

En el context actual, on el model de vida familiar genera la necessitat de cobrir aquest temps, les famílies ens atorguen l’oportunitat, i la responsabilitat, de crear un espai educatiu. Aprofitem l’oportunitat per atendre els infants i els joves com si fossin a casa. Convertint el temps del migdia en un moment relaxat i d’atenció als nens i nenes. En aquest espai, creem un ambient propici per tenir hàbits de vida saludable i d’higiene; per ser més autònoms; divertir-se; tenir sentiment de pertinença al grup; interrelacionar-se; i conèixer, respectar i estimar la diversitat de costums i cultures que es manifesten en el moment dels àpats i de l’esbarjo.


La nostra filosofia es basa en la qualitat des de l’origen en els àpats que servim, respectant les propietats nutricionals i organolèptiques dels productes.


El control de la cadena de valor agroalimentària, des dels camps de producció fins a la cuina, ens permet oferir el màxim de seguretat alimentària i frescor dels productes.

El nostre és un model de producció i distribució sostenible. Produïm directament, i això ens permet collir amb el màxim grau de maduresa i portar el producte fresc amb distribució directa i sense temps en càmera, fet que preserva el seu valor alimentari. Actualment gestionem les finques en lluita integrada de plagues i amb productes de baix impacte per tal de minimitzar l'ús de plaguicides i evitar que deixin traces de residus als conreus.


La nostra línia metodològica dissenya cada projecte amb coresponsabilitat d’escola i família.


Gestió dels recursos humans, tant de cuina com de menjador:

  • Recerca i selecció dels equips de treball
  • Substitucions (per baixes o permisos)
  • Formació continuada de l’equip: Curs de manipulació d’aliments Cursos d’APPCC; Dietètica/nutrició; Patologies associades als aliments i com tractar-les (al·lèrgies, intoleràncies, trastorns alimentaris, altres) Tallers per donar esposta a les necessitats detectades en la gestió del quotidià ;Cursos de monitors/es de lleure

Avaluacions dels processos:

  • Reunions d’avaluació i seguiment dels projectes: Amb els equips; Amb els clients
  • Reunions d’avaluació i seguiment de l’equip
  • Elaboració d’informes d’avaluació periòdics
  • Auditories internes

Per aprendre a ser autònoms, a innovar, a ser creatius, a socialitzar-se, a respectar, a menjar saludablement...


Partint de les recomanacions de l’Agència de Salut Pública de Catalunya, fem una proposta per al migdia, que va més enllà del menjador escolar convencional, en un ambient agradable, relacional, i enriquidor.

Proposem:

  • Una varietat de colors i sabors que facin més diversa i saludable la dieta
  • Un espai que recordi el menjador de casa
  • Un menjador on es respectin els temps de dinar
  • Unes quantitats que s’ajustin als mínims i màxims que cal menjar per edats, tot respectant la sensació de gana
  • Un entorn d’autonomia on facin allò que farien al menjador de casa
  • Un menjador que contribueixi a no malbaratar els aliments
  • Un espai on treballar els hàbits

Participació, emocions, acció, plaer, relaxament, imaginació, entusiasme...


Les estones lliures són un bon moment per fer volar la imaginació i fer del joc una eina educativa.

Oferim:

Una maleta pedagògica, que desenvolupi un centre d’interès o línia temàtica, plena de:

  • Racons
  • Jocs i joguines
  • Esports col·lectius que fomentin la integració

L’equip de nutricionistes de la Fundació Ametller us apropa altres activitats relaciones d’alt valor educatiu


El personal d’Ametller Origen i els recursos amb què compta el nostre grup ens permeten plantejar propostes que complementen els serveis de la franja horària del migdia:

  • Ponències sobre dietètica i nutrició per a famílies
  • Consultes adreçades al nostre departament de dietètica i nutrició
  • Tallers de dietètica i nutrició per treballar en l´horari lectiu

Si voleu rebre més informació dels nostres serveis podeu posar-vos en contacte amb nosaltres omplint el següent formulari

Si desitges fer-nos arribar el teu currículum o consultar ofertes de treball pels menjadors escolars pots accedí aquí al nostre espai d´Ofertes:

Revistes

Febrer 2020 Novembre 2019 Octubre 2019 Setembre 2019 Juny 2019 Maig 2019 Abril 2019
 
Atenció al client
  • Contacte
  • Club Ametller Origen
  • Botigues
  • Condicions de venda
Sobre nosaltres
  • Orígens
  • Qui som?
  • Treballa amb nosaltres
  • Nota legal
  • Informació addicional RGPDUE
Segueix-nos!
Idioma
Català | Castellà
Inicia sessió o crea un compte
Registra't
Has oblidat la contrasenya?
Has oblidat la contrasenya?

Si us plau, introdueix la teva adreça electrònica. Rebràs un enllaç per reiniciar la teva contrasenya.

Torna a l'inici de sessió
Sense comanda mínima
Entrega en 2 hores
Ports gratuïts des de 60€