PROTAGONISTA DEL DIA

Panettone de Pasqua

Ben aviat podrem dir que el Panettone de Pasqua farà ombra als bunyols de quaresma i les mones de pa de pessic. Perquè fora dels prejudicis, que aquest deliciós postre italià només entra a casa per Nadal, ara s’està fent un lloc a les nostres llars per Setmana Santa! Versàtil com ell sol, podem fer-ne virgueries com mones de pasqua, pastissos d’aniversari o qui sap!


AVUI RECOMANEM

Maduixa

El clima, l'aigua i la sensibilitat amb la qual es recullen els nostres maduixots són alguns dels factors que els converteixen en un dels nostres tresors de temporada.

Malgrat la seva proximitat amb el mar, l'aigua del Maresme és baixa en sals, la qual cosa proporciona als nostres maduixots un sabor dolç òptim. Per recol·lectar-los trenquem el maduixot per la tija, sense pressionar ni manipular el fruit i el posem de seguida en fresc per tal que no perdi sabor ni qualitat. Amb la recepta que et proposem, no només obtindràs els nutrients de les maduixes, sino també els súper poders que aporta el quefir!


Posted in News