ESMORZAR

Capes de cereals i fruita

Una combinació lleugera però complerta per arrencar el dia ben protegit; un esmorzar complet amb origen!


DINAR

Conill amb llimona

El conill, una carn suau i versàtil! Amb llimona, és una recepta ben encertada i fàcil de preparar. Un plat saludable, econòmic i amb molt gust.


BERENAR

Batut vermell

Smoothie antioxidant amb fruits vermells

Per preparar-lo necessites:

  • Bol de maduixes
  • Grapat d’aranyons
  • Got d’aigua de coco, que ens donarà un gust dolç i un “plus” de potassi.

SOPAR

Saltat d’espàrrecs

A fregir espàrrecs! L’origen de l’expressió remunta al segle XIX i era la manera simbòlica de manar a fer a algú una tasca laboriosa per tenir-lo entretingut. A més a més en aquella època es menjaven bullits i no fregits! Avui farem un remenat d'espàrrecs, només cal que li posis un ou quan ja tinguis el saltat preparat. Recorda que es un producte que pots cuinar de mil maneres: cuits, fregits, a la brasa, rostits, al vapor, en conserva...com més t’agradi!


MARIDATGE

Vi Blanc Garnatxa Ametller Origen.

Acompanya els teus àpats amb el Vi Blanc Garnatxa Ametller Origen, DO: Penedès. Vi elaborat a partir d’una acurada selecció de raïms de la varietat Garnatxa Blanca. És un vi amb aromes delicades i de bona intensitat, amb fruites blanques (pera, préssec) i delicades notes florals. Un vi elegant i fresc amb bon volum i pas de boca, postgust llarg i agradable.


Posted in News