

PROTAGONISTA DEL DIA
Pastanaga. La més dolça i tendra
La pastanaga ens aporta molt més del que sembla. El seu color ens encanta i el seu sabor dolç també, però no creus que li traiem poc “suc”? Gràcies als famosos toppings, la pastanaga ha guanyat un espai a casa fent-nos dipejar amb hummus o altres salses. Sabies que si es consumeix crua, aporta més contingut en vitamina C? I que si la cuines en cremes els nens faran cua per menjar-se-la?
RECEPTA
Zoodles de carbassó i pastanaga amb salsa 4 formatges
Li podem treure molt rendiment a les pastanagues, bullides, en cremes, al forn amb unes herbes aromàtiques, per picar o en pasta! La revolució de la pastanaga ha arribat, ens aporta molt més del que sembla i dóna un sabor deliciós als plats.

MANUALITAT
La família pastanaga es mobilitza!
Mobilitzem la família pastanaga.
Què necessitem?
- Fulls de color taronja, verd i/o groc
- Fil de pescar, corda o de cosir
- Canyes de plàstic o pals de gelats
- Retoladors, cinta adhesiva i/o pega
Com ho farem?
- Tallem el paper taronja en diferents mides en forma quadrada. Fem paperines
- Retallem cintes de color verd
- Dibuixem uns ulls i ho enganxem tot
- Amb les canyes o els pals fem una creu i l’enganxem amb la corda
- Amb la corda unim les diferents pastanagues (2 per fil) i les lliguem als extrems.
IDEES I CONSELLS
Hem de consumir pastanaga més sovint, i provar noves idees per consumir-ne! Te'n proposem unes quantes!
REPTE
Toca fer exercici!
Ja has fet 30 minuts d’exercici? Cal fer-ne tot i estar a casa! Animeu-vos tota la família i a gastar energia!
Comparteix-nos el vídeo a les nostres xarxes! Pots guanyar una cistella de fruita!
