PROTAGONISTA DEL DIA

Pastanaga. La més dolça i tendra

La pastanaga ens aporta molt més del que sembla. El seu color ens encanta i el seu sabor dolç també, però no creus que li traiem poc “suc”? Gràcies als famosos toppings, la pastanaga ha guanyat un espai a casa fent-nos dipejar amb hummus o altres salses. Sabies que si es consumeix crua, aporta més contingut en vitamina C? I que si la cuines en cremes els nens faran cua per menjar-se-la?


RECEPTA

Zoodles de carbassó i pastanaga amb salsa 4 formatges

Li podem treure molt rendiment a les pastanagues, bullides, en cremes, al forn amb unes herbes aromàtiques, per picar o en pasta! La revolució de la pastanaga ha arribat, ens aporta molt més del que sembla i dóna un sabor deliciós als plats.


MANUALITAT

La família pastanaga es mobilitza!

Mobilitzem la família pastanaga.

Què necessitem?

  • Fulls de color taronja, verd i/o groc
  • Fil de pescar, corda o de cosir
  • Canyes de plàstic o pals de gelats
  • Retoladors, cinta adhesiva i/o pega

Com ho farem?

  • Tallem el paper taronja en diferents mides en forma quadrada. Fem paperines
  • Retallem cintes de color verd
  • Dibuixem uns ulls i ho enganxem tot
  • Amb les canyes o els pals fem una creu i l’enganxem amb la corda
  • Amb la corda unim les diferents pastanagues (2 per fil) i les lliguem als extrems.

IDEES I CONSELLS

Hem de consumir pastanaga més sovint, i provar noves idees per consumir-ne! Te'n proposem unes quantes!


REPTE

Toca fer exercici!

Ja has fet 30 minuts d’exercici? Cal fer-ne tot i estar a casa! Animeu-vos tota la família i a gastar energia!

Comparteix-nos el vídeo a les nostres xarxes! Pots guanyar una cistella de fruita!


Posted in News