Storytelling de l’alimentació amb Marta Simonet
La cuina com excusa per crear històries en el nostre dia a dia

Dimarts 10 | 19h - 21h | Restaurant Ametller Origen coMMons

La influencer mallorquina ens compartirà idees, trucs i receptes en forma de showcooking, tot per gaudir de la vida al voltant de la taula.

No es tracta només de menjar i beure, la gastronomia parla també de viure.

Utilitzar la cuina com a excusa per crear històries en el nostre dia a dia, gaudint al màxim abans d'arribar a la taula i potenciar la importància de cuinar amb bons estris com les batedores de Moulinex i els millors productes d'Ametller Origen.

PREU:10€


Contacontes de "L'Aventura de la Martina i els herois saludables"
Vine i descobreix la història!

Divendres 13 | 17:30h a 18:30h | Restaurant Ametller Origen Sant Cugat

Reviu la història de “L'Aventura de la Martina i els herois saludables” protagonistes del primer àlbum de cromos solidari que promou hàbits de vida saludables, creat per Ametller Origen i l'Hospital Sant Joan de Déu Barcelona. L’activitat consisteix en un contacontes i un berenar saludable. Acabarem amb un intercanvi de cromos.

PREU: 5€


Experiència Perú
Tasta El Nou Plat Favorit dels Catalans

Dilluns 16 | 19h a 21h | Restaurant Leche de Tigre

Aquest novembre, els catalans/es vam triar el cebiche, que es va imposar al falàfel amb 21.405 vots a la fase final del concurs. La cuina peruana ha traspassat fronteres, i així s’ha demostrat en l’edició d’enguany d’El Nou Plat Favorit, tant pels seus ingredients com per la innovació i la fusió de la seva cuina. Ambdues, idees representades a la cuina pel xef Nicky Ramos, del restaurant "Leche de Tigre" de Barcelona.

Vine a viure una experiència gastronòmica d'un país considerat per alguns, com un dels millors destins culinaris del món.

Prepararem el cebiche i el tiradito, representant principal de la cuina Nikkei (fusió peruana-japonesa). Paral·lelament, ens endinsarem a les bases de la cuina i cultura peruanes.

PREU: 35€


Vine a fer cagar el Tió i a cantar nadales amb nosaltres, t’esperem!

20, 21 i 23 | 17h - 20h

Els dies 20, 21 i 23 de desembre de 17h a 20h, et convidem a viure la màgia del Nadal a les nostres botigues del Masnou i Barcelona (Rambla del Poblenou i Torrent de l’Olla).

Vine a cantar nadales i a fer cagar el Tió amb nosaltres!

    • 20 de desembre → Vine a fer cagar el Tió a la botiga de Barcelona, (Rambla Poblenou, 124 Barcelona).
    • 21 de desembre → Vine a fer cagar el Tió a la botiga de la Botiga del Masnou (Plaça Nova De Les Dones El Tèxtil, 19)
    • 23 de desembre → Vine a fer cagar el Tió a Travessera de Gràcia 173.

Galetes de Nadal saludables amb la Marta Vergés

Dimarts 24 | 11h a 13h | Trav. Gràcia 173 (a 50m de la nostra botiga de Torrent de l’Olla)

La Marta Vergés ens donarà consells i idees de com alimentar-nos en família d’una forma més saludable durant els dies de Nadal, sense perdre l'essència d’aquestes dates tan especials. Prepararem una alternativa als dolços de Nadal, unes galetes que estan per llepar-se’n els dits!

PREU: Activitat gratuïta


Posted in News