CUINA DE TARDOR AMB MOULINEX&JORDI CRUZ
Showcooking

Dimarts 5| 19h

En Jordi Cruz prepararà receptes amb els nostres productes de temporada cuinats amb el robot de cuina iCompanion XL de Moulinex. I tot això, sense saber quins ingredients haurà de fer servir. T’apuntes a esbrinar què li estem preparant?


SHOWCOOKING BOLETS
Botigues Ametller Origen

8, 9, 15 i 16

Et convidem als showcooking de bolets que estem preparant a les nostres botigues! Aprendràs consells culinaris i receptes de la mà d'un dels nostres xefs. Inscriu-te i gaudeix d'una degustació molt gastronòmica!


AMETLLER ORIGEN I GRAND HOTEL CENTRAL
Proposta gastronómica

De l'11 al 16 de Novembre
Grand Hotel Central

Vine a gaudir de la proposta gastronòmica que hem elaborat per a tu al Grand Hotel Central. Una col•laboració resultant d'una dedicació i estima dels productes dels nostres camps i de l'exigència gastronòmica de l'Alberto Vicente, el xef del Grand Hotel Central.


FÒRUM GASTRONÒMIC BARCELONA

Del 18 al 20 de Novembre
Fòrum Gastronòmic Barcelona

Aquest any tornarem a estar presents a través de la nostra divisió d’HORECA, a la gran fira dedicada a aquest sector professional. Ens trobaràs al Pavelló 8, stand 158 del Recinte de Montjuïc.


CUINA AMB ESTRELLA MIQUEL ALDANA
Showcooking i elaboració del plat

Dimarts 19 | 19h

Ametller Origen i la revista Cuina hem creat "Cuina amb Estrella", una iniciativa per apropar-te a l'alta gastronomia catalana amb xefs amb estrella Michelin i els millors productes de temporada.En Miquel Aldana és el primer xef convidat del restaurant Tresmacarrons.


EL NOU PLAT FAVORIT DELS CATALANS | Cuina sense fronteres

A partir del 20

Del reconegut concurs gastronòmic i popular de la revista Cuina, presentem una proposta exclusiva per a clients d’Ametller Origen per gaudir de la gastronomia del país d’origen del plat guanyador.


GRAN RECAPTE

Del 15 de novembre al 15 de Desembre a www.ametllerorigen.cat

22 i 23 de novembre a les botigues Ametller Origen seleccionades

Aquest any ens tornem a sumar a la iniciativa social i solidària del Gran Recapte, després que l’any passat recaptéssim més de 16.800 kg gràcies a la vostra col·laboració. Ametller Origen va aportar un 10% extra del total recaptat i aquest any volem superar-nos!


Posted in News