És temporada de calçots i volem celebrar-ho amb vosaltres! Estem preparant totes aquestes activitats amb l’hortalissa d’hivern com a protagonista i ben aviat tindreu tots els detalls, estigueu ben atents!

 

Calçotada Línia Barcelona &Ametller Origen

16 i 17 de Febrer / 16 i 17 de Març

Entrades exhaurides!

Hem recuperat la calçotada del receptari català i l’hem reinventat de la mà dels xefs del Restaurant Línia de l’Hotel de 5* GL Almanac Barcelona exclusivament per a tu a un preu únic!

Els 4 xefs del Línia han format part dels millor restaurants del panorama gastronòmic nacional. Joan Lleixà a El Celler de Can Roca, Ferran López a Lasarte, Lucila Canera amb l’Albert Roca i Sergio Ruiz a l’Enoteca.

Restaurant Línia

Gran Via de les Corts Catalanes 619, Barcelona

Veure menú complet

 

Calçotada CoMMons

24 de Febrer

Entrades exhaurides!

Febrer a Catalunya és sinònim de calçots, portel el ritual de la calçotada a la ciutat perquè puguis gaudir de l'experiència amb vistes al mar, bon vi i una programació de DJs i música en viu! Calçots, graellada de carn i vi il·limitat! També tenim diverses opcions per a vegetarians i vegans. Una ocasió per a passar un diumenge diferent amb amics o en familia i descobrir el nostre nou espai, CoMMons.

Restaurant Ametller Origen CoMMons

World Trade Center , Torre Norte Local 26, Moll de BarcelonaLa Gran Calçotada Ametller Origen & Estrella Damm

2 de Març de 13:30 a 20h

Entrades exhaurides en 72h!

Celebrem la temporada de calçots a un espai emblemàtic de Barcelona! Començarem amb calçots i graellada de carn i acabarem la festa amb un concert!

Antiga Fàbrica Estrella Damm

Carrer Rosselló, 515, Barcelona
Et portem a l'hort! A collir i menjar calçots

16 de Març de 10 a 14h

Entrades exhaurides!

Et portem a visitar els nostres camps del Penedès a viure l’experiència de collir els teus propis calçots i degustar-los! A més a més coneixeràs el producte de temporada mentre gaudeixes d'unes espectaculars vistes als arbres fruiters florits, un moment únic!

Vine a passar un dissabte familiar amb nosaltres. Acabarem la jornada amb un esmorzar de pagès!

10 a 14h

Can Sègol, Penedès

  

 

 

Posted in News