Agrícola Maresme, branca agrícola del Grup Ametller Origen, ha promogut conjuntament amb altres agricultors catalans, la primera Organització de Productors de Fruita i hortalisses (OPFH) de la província de Barcelona. 

Jordi Ametller, Director General Agrícola del Grup Ametller Origen, defensa el model d'Organització de Productors com el model més viable per a l'agricultor: “Cal apostar per una agricultura enfocada a l'excel·lència, tant a nivell organolèptic com de seguretat alimentària per arribar a mercats i clients de més valor afegit i compartir despeses administratives i de producció. Aquesta és una de les eines més eficaces per aconseguir que l'agricultura del segle XXI sigui viable".

En aquest sentit, Ametller convida a tots els agricultors que es sentin interpel·lats i alineats per el propòsit de l'organització: l’agricultura d'excel·lència, a formar-ne part.

El projecte Agrícola del Grup Ametller Origen a Catalunya, cultiva 450 hectàrees al Maresme, el Baix Llobregat, l’Alt Penedès i el Baix Ebre. L’OPFH es va fundar l'agost del 2019 per a 6 explotacions agràries i al llarg del mes de gener del 2020 l’Organització ha augmentat amb dues explotacions més.

Posted in News