1. Empresa organitzadora del concurs de cuina saludable.

L'entitat organitzadora d'aquest sorteig és el Grup Ametller Origen (d'ara endavant “Ametller Origen”), S.L.U. Amb seu central a Olèrdola, amb domicili social a Av. Mare de Déu de Montserrat, 71-77 -Pol. Sant Pere Molanta- 08734 Olèrdola, Ametller Origen ha posat en marxa un concurs de cuina saludable en motiu de l’obertura de la botiga “Ametller Origen Mercat d’autors” del c/Numància 49 de Barcelona.

El concurs està dirigit a clients del Club Ametller Origen, que hagin comprat el producte per fer la seva elaboració en algun establiment Ametller Origen.

Aquest concurs, s’iniciarà el 12/12/2019 i finalitzarà el 20/12/2019. El guanyador/a es comunicarà el 24/12/2019 per telèfon i/o correu electrònic.


2. Finalitat del sorteig

La finalitat d'aquest concurs és premiar als clients del Club Ametller Origen:
Fidelitzar als nostres clients.
Acompanyar-los en aquesta pedagogia de menjar i elaboració de cuina saludable.


3.Àmbit geogràfic i participants

Aquesta promoció es realitza a Catalunya.


4. Àmbit temporal

El termini de la promoció s'iniciarà el dia 12/12/2019 a les 09:00 am i finalitzarà el 20/12/2019 a les 24:00 pm.


5. Participants

Poden participar de forma gratuïta i voluntària, els residents a Espanya, majors de 18 anys, que pertanyin al Club Ametller Origen, utilizin els ingredients que considerin dels llistat (punt 6) i realitzin la compra d’aquests en alguna botiga Ametller Origen.

Ametller Origen no es fa responsable de la veracitat de les dades facilitades pels participants, ni de no poder contactar amb els participants i/o guanyadors si les dades facilitades no són correctes o tenen errors.

La present promoció pretén que la competició entre els diferents participants es faci amb igualtat d'oportunitats i amb estricte respecte a les normes de la bona fe. Per aquest motiu, Ametller Origen es reserva el dret a excloure automàtica i immediatament de la mateixa a qualsevol participant que transgredeixi les normes de la bona fe, observi una conducta amb falsedat o inadequada, empri mitjans fraudulents o incompleixi aquestes Bases en qualsevol dels seus extrems. En cas que les irregularitats es detectin amb posterioritat al lliurament efectiu d'algun dels premis, Ametller Origen es reserva el dret d'exercitar les accions legals pertinents contra el seu autor o responsable, entre unes altres, les tendents a la devolució dels premis.


6. Premis

Es regalarà una cistella de Nadal “Origen” valorada en 80€.


7. Mecànica de la promoció

El termini de la promoció s'iniciarà el dia 12/12/2019 a les 09:00 am i finalitzarà el 20/12/2019 a les 24:00 pm.

El jurat del concurs per valorar la recepta més creativa i saludable serà la sra. Eulàlia Vidal, Lda. en Farmàcia i experta en nutrició, al mateix temps, pertany al consell assessor en nutrició i salut d’Ametller Origen.

Els ingredients per elaborar la recepta hauran de ser escollits d’entre el llistat següent:
Fruites: mandarina, taronja, poma, raïm
Hortalisses: tomàquet, pastanaga. col, coliflor, bròquil, carxofa, bledes, espinacs
Farinacis: pèsols i altres llegums com els cigrons, mongeta seca o llenties, pasta integral o arròs integral, quinoa, o blat serraí
Fruits secs: avellanes, nous, ametlles.. (sense sal i sense fregir)


Per a l’elaboració saludable del plat, l’estructura ha d’aquest ha d’estar dissenyada segons:

El 50% del àpat o plat siguin vegetals, treballant sempre amb els de temporada, un 25% del plat hi hagi la presència de farinacis (pèsols i altres llegums com els cigrons, mongeta seca o llenties, pasta integral o arròs integral, quinoa, o blat serraí) i un 25% hi hagi la presència d’aliments proteics (peix, ous, llegums, carn).

S’enviarà el nom de la recepta, l’elaboració d’aquesta, el llistat d’ingredients i una imatge del plat emplatat a amb l’assumpte “Concurs cuina saludable”.

En adjunt, el/la concursant proporcionarà el nom, cognom, telèfon i el tiquet de compra conforme els ingredients de la recepta s’han comprat a un establiment Ametller Origen.


8. Mecànica d'adjudicació del premi

Es contactarà amb el guanyador telefònicament o via correu electrònic el dia 24/12/2019. Tindrà fins dissabte 28/12/2019 a les 24pm per l’aceptació del premi, sinó es declararà desert.

El premi el recullirà el guanyador a la botiga acordada entre aquest i l’equip d’Ametller Origen.


9. Fiscalitat

La celebració del concurs, així com la concessió del premi queden subjectes a la normativa fiscal vigent.


10. Acceptació de les bases

La simple participació implica l'acceptació d'aquestes bases íntegrament, per la qual cosa la manifestació, en el sentit de no acceptació de les mateixes, implicarà l'exclusió del participant i, com a conseqüència de la mateixa, quedarà Ametller Origen alliberada del compliment de l'obligació contreta amb aquest participant. En acceptar el premi, el guanyador assumeix totes les despeses en els quals incorri, excepte els quals expressament estiguin inclosos en la promoció en qüestió, així com la responsabilitat que es pugui derivar de la recollida i utilització d'aquest premi. En tal sentit, el guanyador serà responsable de tots els impostos reportats o despeses que no s'esmentin específicament en aquestes bases.


11.Drets de la propietat intel·lectual

Ametller Origen es reserva el dret d'usar els noms dels agraciats a l'efecte de la seva utilització en finalitats publicitàries del propi concurs en els mitjans que estimi oportuns i sense necessitat de notificació explícita. Així mateix també tindrà dret a publicar i comunicar la recepta guanyadora del concurs.


12.Dades personals

De conformitat amb el Reglament (UE) 2016/679 de 27 d'abril (GDPR) i la llei Orgànica 3/2018 del 5 de desembre (LOPDGDD), les dades dels participants en la promoció seran tractats sota la responsabilitat de CASA AMETLLER SA per a participar en el sorteig i enviar-li informació dels seus productes i serveis, conservant-los sempre que hi hagi un interès comercial mutu. En el cas de ser guanyador del sorteig, autoritza a publicar el seu nom en els mitjans de comunicació, pàgina web i xarxes socials que utilitzi el responsable. El participant, pel mer fet de la seva participació, ha estat informat que té dret a revocar aquest consentiment en qualsevol moment i a exercir els drets d'accés, rectificació, portabilitat i supressió de les seves dades i els de limitació i oposició al tractament dirigint-se a GRUPAMETLLER, Av. Mare de Déu de Montserrat, 71-77 -Pol. Ind. Sant Pere Molanta, Olérdola(Barcelona). Email: dpd@grupametllerorigen.cat . També resta informat que pot reclamar davant l'autoritat de control en www.aepd.es.

Posted in News