Notícies

News

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Activitats pel dilluns 30

27/3/2020 10:00

Crucíferes, avui sou les reines del calendari. Coliflor, bròquil o romanesco, per exemple (n’hi ha un bon grapat) tenen múltiples beneficis per l'organisme com disminuir el cansament i ajudar al manteniment dels ossos. Per això, avui volem que les descobriu i les cuineu. Nosaltres apostem per les crucíferes, i vosaltres?
Posted By Ametller Origen

Activitats pel diumenge 29

27/3/2020 10:00

Menjar pastís de tant de tant, no és cap pecat, és una molt bona manera d’animar el dia! Et proposem el següent: La rebosteria a casa! Us donem la recepta, cuineu-la i feu una vídeo trucada amb la família i els amics. Què celebrem? Que #TotAniràBé!
Posted By Ametller Origen

Activitats pel divendres 27

26/3/2020 12:37

Encara els hi queda temporada! Aquesta temporada les nostres carxofes han sobreviscut al fred i la calor, i encara els hi queda corda. Per això, avui et portem idees per preparar-les, una explosió de creativitat per els petits i un repte per els més manyosos.
Posted By Ametller Origen

Activitats pel dissabte 28

26/3/2020 12:37

La pasta és el productes ESTRELLA del nostre rebost. La seva senzillesa no passa desapercebuda perquè combina inclús amb els ingredients més selectes. La seva versatilitat fa que sigui amic de tota la família, petits i grans! I Si un dia no en queda el rebost,... MAMMA MIA! Avui, és el seu dia!
Posted By Ametller Origen

Activitats pel dijous 26

26/3/2020 10:00

Amunt el Cuore, és dia de pizza. Aquesta senzilla, que no fàcil recepta italiana, anima a tota la família! Una pizza fa festa, fa família, amics i celebracions. Aquests dies, també ens podem donar un capritx, a la vegada saludable! Deixeu volar la imaginació i traieu els xefs que porteu dins!
Posted By Ametller Origen

Activitats pel dimecres 25

25/3/2020 10:00

Els nostres pèsols no fallen! Són el tresor més preuat que tenim i per això avui són els nostres protagonistes! Petites perles dolces que fan les mil delícies dels més menuts, i no només per menjar-los, també per desgranar-los de la tavella. Tots a taula i a desgranar!
Posted By Ametller Origen

Activitats pel dimarts 24

24/3/2020 11:38

Arriba la revolució de les pastanagues! Avui és la protagonista del nostre calendari, i és que més enllà de menjar-la en les amanides, té moltíssimes opcions a la cuina, i com a joc per als menuts! A partir d’avui, la pastanaga tindrà un lloc molt més especial a les nostres neveres!
Posted By Ametller Origen

Activitats pel dilluns 23

23/3/2020 17:28

Et presentem Ametller Origen a casa, el nostre calendari ple de propostes i idees per fer que aquests dies en família siguin la bomba! Et donem idees de cuina, manualitats per fer amb la canalla, reptes per compartir i molt més. Avorrir-se no és una opció! Som-hi?
Posted By Ametller Origen
Per garantir la seguretat dels nostres col·laboradors i comunitat, tots els equips d’Ametller Origen, estem treballant i desplegant mesures extraordinàries per poder oferir el millor servei possible a tota la nostra comunitat en el marc d’aquesta situació tant excepcional.
Posted By Ametller Origen
Nou horari. De dilluns a dissabte de 10h a 20h. Estem prenent totes les mesures necessàries per garantir la seguretat dels nostres col·laboradors i comunitat.
Posted By Ametller Origen

Comunicat Covid-19

14/3/2020 11:18

Mesures excepcionals degut als esdeveniments que s'han succeït en les darreres hores amb motiu de la propagació del Covid-19
Posted By Ametller Origen
Agrícola Maresme, branca agrícola del Grup Ametller Origen, ha promogut conjuntament amb altres agricultors catalans, la primera Organització de Productors de Fruita i hortalisses (OPFH) de la província de Barcelona.
Posted By Mercè Argemí
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5