Notícies

News

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
L’Agroparc Penedès, ubicat a l’Alt Penedès, serà el primer districte agroindustrial d’energia positiva i CO2 negatiu, que evitarà l’emissió de 1400 tones de CO2 a l’any
Posted By Ametller Origen

Des d’Ametller Origen participem en el programa ‘Avaluació i validació de sistemes de desinfecció alternatius al hipoclorit de sodi en indústries de IV Gamma’, subvencionat pel Fons Europeu Agrícola de Desenvolupament Rural (FEADER) a través del Departament d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural.

Posted By Ametller Origen

Ametller Origen, companyia d’alimentació especialitzada en productes frescos i elaborats de qualitat, ha impulsat juntament amb la Fundació FERO la campanya “L’estil de vida com a arma per a la prevenció”, una acció solidària amb la qual busquen conscienciar a la població sobre la importància de seguir uns hàbits de vida saludables per prevenir determinats tipus de càncer i recaptar fons per impulsar la recerca d’aquesta malaltia.

Posted By Ametller Origen
Sushi Hua by Hideki Matsuhisa. L’art de la cuina japonesa elaborada cada dia a la botiga i a punt per emportar. Troba el millor sushi a les nostres botigues.
Posted By Ametller Origen
Ametller Origen, companyia d’alimentació especialitzada en productes frescos i elaborats de qualitat, és la primera cadena de distribució catalana en aconseguir que el 100% dels productes de marca pròpia, inclosos en les categories de l’estratègia del Pla NAOS (Pla de Nutrició, Activitat Física i Prevenció de l’Obesitat), promogut pel Ministeri de Sanitat a través de l’Agència Espanyola de Seguretat Alimentària i Nutrició (AESAN), compleixin els criteris establerts respecte al contingut de sal, sucre i greixos totals i saturats.
Posted By Ametller Origen
Ampliem més botigues on trobar la secció de carnisseria i xarcuteria. T’oferirem una àmplia varietat de la millor carn, embotits i assortiment de proteïnes vegetals.
Posted By Ametller Origen
A partir d’avui, i fins al diumenge 30 de maig, posem en marxa una acció solidària amb la Fundació Fero per donar suport a la recerca contra el càncer. 
Posted By Ametller Origen
Des d’Ametller Origen hem participat en el projecte ‘Gestió del reg i micorrizació en cultius hortícoles’, subvencionat pel Fons Europeu Agrícola de Desenvolupament Rural (FEADER) a través del Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació.
Posted By Ametller Origen

Volem que gaudeixis de les receptes més genuïnes de cada país sense sortir de casa! Delectat amb els sabors, olors i textures dels plats típics de Singapur amb la nova línia gastronòmica ‘XEFBOX Cuines del món – Singapur’.

Posted By Ametller Origen
El pròxim 27 d’abril, a les 18.30 h, a CASA SEAT (Passeig de Gràcia, 109) celebrarem la primera sessió d’aquest cicle de xerrades on abordarem l’impacte del canvi climàtic
Posted By Ametller Origen
Millorar la nostra microbiota intestinal és sinònim d’invertir en salut! La microbiota intestinal és el conjunt de microorganismes que habiten en el nostre intestí.
Posted By Ametller Origen
Les 115 botigues que la companyia té arreu del territori abaixaran la persiana aquest dissabte a les 20.30 h per mostrar el seu suport a la iniciativa l’Hora del Planeta
Posted By Ametller Origen
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5