Notícies

News

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Neix #FemCamí

12/2/2021 14:00

És el moment d’avançar junts cap al món on volem viure
Posted By Mercè Argemí
Volem que gaudeixis encara més de l’experiència de compra a les nostres botigues. Per això, hem llançat la nova app d’Ametller Origen!
Posted By Pol Alberola

Des d’Ametller Origen agraïm a tot l’equip logístic la seva implicació i esforç per fer possible que les famílies que més ho necessitin rebin, aquestes festes, aliments frescs.

Els nostres companys es mobilitzaran avui, a hores de celebrar la Nit de Nadal, per garantir que tots els excedents de productes frescs i carnis, generats a causa del tancament de gran part de les nostres botigues per les festivitats de Nadal, es donin a Creu Roja de Catalunya i entitats socials de Barcelona i la seva àrea metropolitana.

Gràcies, equip pel vostre compromís!

Posted By Pol Alberola

Els que formem part d'Ametller Origen treballem per oferir als nostres clients un producte de qualitat, garantint els majors estàndards de benestar animal i sostenibilitat. Des d'aquesta filosofia, anunciem el nostre ferm compromís que, si en 2023 no haguéssim pogut assolir aquest objectiu, a partir de 2025 el 100% de l'ou fresc que oferim, així com l'ou utilitzat com a ingredient en totes les nostres elaboracions pròpies, provingui de gallines lliures de gàbies.

Aquest compromís es concreta en les següents mesures:

1.- Establiment de 2025 com a data límit per deixar de comercialitzar ou fresc de gallines criades en gàbies o codi 3.

2.- Compromís de que el 100% de l'ou utilitzat com a ingredient en l'elaboració de productes de marca pròpia provingui de gallines lliures de gàbia a partir de 2025

3.- Declaració expressa de no comercialitzar ous produïts mitjançant la utilització de sistemes de aviaris combis que comprometin el benestar animal de les aus

4.- Informe anual d'avenços en aquesta política en l'informe anual de l'empresa

Amb això volem expressar la importància que té per a nosaltres satisfer les demandes del consumidor modern que, cada vegada més, aposta per productes de qualitat els quals els seus orígens i condicions de producció siguin sostenibles i acords amb els valors de la nostra societat

Posted By Pol Alberola
La Super Col, l’alter ego de la Colette, és una jove de 19 anys molt conscienciada amb el Medi Ambient i la Sostenibilitat. Ella és la protagonista de la sèrie que TV3 estrenarà a partir d’aquest divendres, 13 de novembre
Posted By Pol Alberola
Cansat de preparar els tuppers de la setmana, de tenir la nevera buida o de no saber que cuinar per a dinar? Aquesta setmana et proposem un nou calendari amb els nostres plats únics complets, saludables i equilibrats! T’aportaran la quantitat necessària en fruites, verdures, farinacis i proteïnes. Només queda que els tastis!
Posted By Ametller Origen
Podràs trobar la promoció del lot estalvi només dissabte 31 d'octubre i diumenge 1 de novembre del 2020 a les següents botigues:
Posted By Pol Alberola
Ja pots trobar la teva guía de bolets a la teva botiga habitual
Posted By Ametller Origen
Qui guanyarà? Uneix-te al repte i juga al cherry en ratlla en família.
Posted By Ametller Origen

Tanquem el dia 24/9!

23/9/2020 16:56

En motiu de la Diada de la Mercè, tanquem les nostres botigues de Barcelona, Sant Joan Despí i Santa Coloma de Gramenet.
Posted By Ametller Origen
Hem ampliat les zones de lliurament aquest estiu! Arribem a noves poblacions de la Costa Brava i la Costa Daurada!
Gaudeix d'aquest estiu tan d'ara i tan d'aquí.
Posted By Mercè Argemí
No et deixis enganyar per les aparences. Les seves imperfeccions a la pell es deuen
Posted By Ametller Origen
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5