Captura de Pantalla 2020-11-12 a les 8.26.41.pngLa Super Col, l’alter ego de la Colette, és una jove de 19 anys molt conscienciada amb el Medi Ambient i la Sostenibilitat. Ella és la protagonista de la sèrie que TV3 estrenarà a partir d’aquest divendres, 13 de novembreVÍDEO TEASERCada divendres després del TN Vespre, la Super Col parlarà de la gestió de residus, compra sostenible, l’eficiència energètica, el consum de proximitat, el malbaratament d’aliments o la mobilitat sostenible, entre d’altres.

Des d’Ametller Origen promovem un estil de vida més saludable i sostenible, facilitant l'accés a una alimentació més nutritiva, plaent i neta, amb un ferm compromís amb la societat i el medi ambient. És per això que la Super Col comptarà amb el patrocini d’Ametller Origen.


VÍDEO XERRADA


El programa de la Super Col comptarà amb el suport del Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat.  Per acabar de conèixer tots els detalls, us compartim aquesta trobada entre la secretària de Medi Ambient i Sostenibilitat del Govern de la Generalitat, Marta Subirà, i el Director General d’Ametller Origen, Josep Ametller.

Posted in News