El passat dissabte 5 de maig vàrem gaudir d’una experiència al camp en família amb els 50 primers inscrits a la campanya “Et portem a l’hort a collir pèsols”. La humitat del mar, la fresca i la protecció de les muntanyes de la Serralada Litoral creen un microclima ideal pel cultiu dels petits tresors de temporada; els pèsols del Maresme.

La jornada es va iniciar als nostres camps de Cabrera de Mar, a la Finca Gallart, on les famílies van visitar els cultius de temporada (maduixes, tomàquets, cebes tendres i pèsols) guiats pel nostre equip agrícola i van tenir l’oportunitat de collir els seus propis pèsols, aprenent com cultivem aquests tresors de les tavelles.

El matí va finalitzar amb un showcooking-degustació de la mà del nostre xef Juanjo Mestre que va ensenyar a elaborar tres receptes de temporada amb els pèsols collits, algunes tant sorprenents com xips de xocolata negre amb maduixa i pèsols.

Els camps es van convertir en un espai familiar d’aprenentatge, oci e interacció amb el petits tresors de temporada; els pèsols del Maresme.

Posted in News