Aquest cap de setmana, serem patrocinadors i col·laboradors de la Fira d'ExpoNadó.

ExpoNadó és la fira de bebès a l'aire lliure i gratuïta més important de Catalunya. Es realitzarà a la Rambla Principal de Vilanova i la Geltrú els dies 26, 27 i 28 de maig de 2017 i es caracteritzarà per oferir de forma gratuïta a tots els seus visitants la possibilitat de viure un cap de setmana diferent, divertit i molt emotiu gràcies al conjunt de cursos, tallers, xerrades, actuacions, concursos, sorteigs, animacions infantils, etc.

Tindrem un stand d'Ametller Origen on realitzarem diferents activitats. Estarem en representació de la Fundació Ametller Origen i farem activitats pels nens enfocades al nostre projecte de les escoles "Menja sa en familia".

Les nutricionistes del Grup, la Laia Rovira i l'Érika Jiménez introduiran als més menuts al món de la nutrició, a través de la piràmide alimentària i l'elaboració de menús saludables a l'app menjasaenfamilia.org.

En el mateix espai es podran fer fotos amb la mascota de la Fundació, el Brot el Robot!

Aquí no acaba tot! A més a més, hem preparat un concurs, que es celebrarà dissabte a la tarda i diumenge al matí, a l'escenari de la zona de jocs, pels papis més atrevits.  Busquem a 3 participants per competir en parella i ser els reis de les farinetes de l’Exponadó! Apunta't enviant un e-mail a : esdeveniments@ametllerorigen.cat

T'esperem a l'avinguda Francesc Macià !

Us deixem l'enllaç de la pàgina web per saber-ne més! ⇒ http://feriadebebes.es/


Posted in News