La Fundació Ametller Origen és una entitat sense ànim de lucre del Grup Ametller Origen que té com a objectiu promoure hàbits de vida saludables a través de l’esport i l’alimentació.

En el primer àmbit, l’esport, la Fundació ofereix la possibilitat de sol•licitar unes beques anomenades #practicasalut. Es convoquen semestralment i es col•labora en diferents esdeveniments esportius d’arreu de Catalunya, proporcionant avituallament saludable a tots els participants de l’esdeveniment. D’aquesta manera es promou l’hàbit de consumir fruita durant l’activitat esportiva o posteriorment a aquesta.

Enguany, s’ha col•laborat a més de 80 esdeveniments, oferint fruita a milers de participants i aquest mes de març obrim nova convocatòria!

En l’àmbit de l’alimentació, la Fundació Ametller Origen ha creat el projecte d’educació nutricional “Menja sa en família” que té el suport del Departament de Salut i d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya. Està adreçat a alumnes de 2n a 6è de primària de totes les escoles de Catalunya, i qualsevol escola pot sol•licitar aquests tallers gratuïts.

A cada escola es realitzen tres sessions per curs i classe escollit i les dietistes-nutricionistes de la Fundació expliquen els aliments, els grups alimentaris i els seus beneficis nutricionals, els àpats diaris i finalment, els alumnes realitzen un menú setmanal saludable a través de la pàgina web del projecte: www.menjasaenfamilia.org. La pàgina web és accessible per a tothom amb la finalitat que els nens i nenes de Catalunya s’involucrin en l’alimentació de casa seva i puguin fer un menú saludable amb la seva família, així com fer la llista de la compra, saber els beneficis de cada grup alimentari i també posar a prova els seus coneixements a través del qüestionari que hi ha a la mateixa pàgina web.

A més a més, l’APP també està disponible per a tauletes tàctils. Durant aquest curs 2016-2017 es faran xerrades nutricionals a més de 45 escoles de Catalunya i a partir del mes de Març farem sessions a escoles de Ripollet, Tarragona, Barcelona, Sant Pere de Ribes, Mataró i Gelida.

Si voleu que els vostres fills rebin el nostre equip de dietistes-nutricionistes a les seves escoles ens podeu escriure a : info@menjasaenfamilia.org o info@fundacioametller.org.

 

Posted in News