Com vam explicar la setmana pasada ExpoNadó és la fira de bebès a l'aire lliure i gratuïta més important de Catalunya i es caracteritza per oferir de forma gratuïta a tots els seus visitants la possibilitat de viure un cap de setmana diferent, divertit i molt emotiu gràcies al conjunt de cursos, tallers, xerrades, actuacions, concursos, sorteigs, animacions infantils, etc.

Aquest cap de setmana hi vam organitzar un concurs de farinetes on els participants, 3 equips dobles, havien de fer una proposta de farineta jutjada pels nens, un jurat molt exigent i francament sincer.

El concurs no era pas fàcil ja que els cereals proposats per fer les farinetes no eren els més comuns, sinó que la proposta era amarant, mill, quinoa, civada. El jurat composat per nens no s’ho van pensar dos cops i van tastar totes les propostes dels participants, deixant clar que la introducció de nous aliments pot ser ben divertida.

A més a més, la nostra nutricionista va explicar algunes recomanacions de l’alimentació en la primera infància i alguns trucs per tal d’escollir els millors cereals per l’esmorzar.

exponado1exponado 2exponado3

Posted in News