El Grup Ametller Origen anuncia la compra, a la família Subirats, propietària de SB Hotels i del Nacional, entre d'altres, del 85% de la cadena de restaurants healthy Green Vita. El 15% restant de la propietat està en mans de Joan Manel Gili, (ex-director General de UDON i Lizarran) i Dunia Moreno, ex- directora de màrqueting d'Unilever, en el càrrec durant més de 15 anys.


greenvita

Green Vita és un model de restaurants saludables que ofereixen amanides al gust, verdures i hortalisses a la brasa, proteïnes vegetals, carn blanca i peix a la brasa, cuina al vapor, sucs naturals, etc, amb el denominador comú d'utilitzar productes de proximitat. ⇒ http://www.greenvita.com/

És un concepte pensat per a la gent que vol menjar de manera sana i desendafada a uns preus populars. El Grup Ametller Origen ha vist en Green Vita un partner clau a l'hora de treballar per una alimentació saludable i al mateix temps, un nou canal per fer arribar els seus productes, i proveir aquests restaurants de fruites i verdures de la seva pròpia producció.

L'objectiu de Green Vita és créixer tan en centres comercials com a peu de carrer en els propers anys, en un primer moment a nivell estatal, sense descartar una possible expansió internacional. El model de creixement serà mixt, entre locals propis i franquícies, amb una previsió d'obertures de 10 restaurants a l'any a partir de 2018. Actualment disposen de dos restaurants, un al centre comercial Diagonal Mar i l'altre al The Style Outlet de Viladecans.

Posted in News