La Gran Calçotada

Ja ha arribat la 3a edició de La Gran Calçotada Ametller Origen a l'Antiga Fàbrica Estrella Damm.Per Sant Josep plantem la llavor de la ceba i un any després, la calcem perquè en surtin els calçots que tant ens agraden. Ara que els nostres camps del Penedès són plens de calçots, toca celebrar-ho.

A Ametller Origen traslladem un any més la nostra calçotada tradicional al centre de Barcelona. Aquest any, repetim a l’Antiga Fàbrica Estrella Damm, on a més de gaudir d’una graellada en família, també tindreu l’oportunitat de participar en un showcooking de romesco Ametller Origen maridat amb cervesa Complot IPA.

Al menú tradicional de calçotada amb carxofes, calçots i patates del caliu, hi podreu afegir graellada de carn amb xurrasco i botifarra o graellada de verdures.

Com a tancament de festa, després de les postres i el cafè, tocarà ballar. El grup de la Golden Beat, les seves versions Disco, Pop i Funk servides al lluent i encerat dance floor que et proposen als seus concerts, t'obriran la camisa, t’esbullaran el cabell i cada 4 compassos et faran assenyalar la lluna com el mític Tony Manero a Saturday Night Fever.

T'esperem!!

Posted in News