ESMORZAR

Porridge de civada

Cada vegada més el porridge s’està fent més popular a l’esmorzar. Si ho traduïm i ho assimilem als nostres àpats serien unes farinetes de civada. Son súper nutritives i les pots combinar amb fruita, fruita seca, panses,... Una gran font d’energia per començar el cap de setmana! Amb aquest plat de ben segur que us quedareu tips, però si a mig matí voleu “picotejar” opta per unes torrades amb hummus!


DINAR

Lloms de salmó salvatge amb verdures rostides i arròs de coco

El salmó és molt agraït a la cuina i molt saludable per nosaltres. Per tenir una bona dieta cal consumir peix de 3 a 4 vegades a la setmana i avui pot ser un bon dia, ja que et portem una recepta fora de mida. Combina l’acidesa dels cítrics amb el la dolçor més exòtica del coco. Ara bé, el nostre punt mediterrani no pot faltar!


BERENAR

Liquat de poma i pastanaga

Què necessitem?

  • 1 poma
  • 3 Pastanagues

Opcional:

  • Gingebre
  • Suc de llimona

SOPAR

Pizza de pera i formatge blau

Som la pera i repera perquè desbanquem la pinya de la pizza, per donar pas a la pera! Ens agrada arriscar-nos i fer única la tradicional pizza amb una explosió de sabors i textures. A la pera li afegim formatge blau. Què et sembla? Una boníssima combinació apte pels més atrevits! Oh Mamma mia! Per equilibrar aquest àpat, amaneix un tomàquet per acompanyar amb oli de romaní!


MARIDATGE

Cervesa FRESCA AO

La pizza també combina amb vi, però el gran amant que encaixa a la perfecció és la cervesa. Per això, et recomanem la FRESCA AO en qualsevol de les seves varietats. Pels tradicionals amb la clàssica, pels innovadors que els hi encanten les IPA’s o pels atrevits amb la Doble Malta.


Posted in News