ESMORZAR

Quefir amb maduixes

Esmorzars amb quefir! Perquè són diferents el quefir i el iogurt? El quefir és una llet fermentada amb probiòtics. També ho és el iogurt, però la diferència respecte aquest és que té molts més tipus de ferments i són diferents. El nostre quefir és d’elaboració pròpia. Tasta’l amb maduixes i veuràs com realça el sabor de la fruita!


DINAR

Cuixetes de pollastre amb cítrics

Una recepta senzilla, que no necessita masses passos, saludable i sobretot, boníssima! Per completar el menú, acompanya les cuixetes amb una amanida de magrana, maduixes, rúcula i pipes de carbassa


BERENAR

Liquat de poma i cogombre

Tan senzill com pelar els ingredients, batre i llest! Si afegeixes unes gotes de llimona, aportaran una mica d'acidesa i vitamina C.


SOPAR

Carxofes amb hummus de pèsols

Les carxofes son un vegetal ric en fibra i que ajuda al mantenir el bon estat la teva microbiota intestinal, molt apropiada per prevenir el restrenyiment. Avui us les proposem amb hummus de pèsols, i si te’n sobra, guarda’l pel dia següent per dipejar!


MARIDATGE

Vermut Negre Ametller Origen

Segurament els diumenges us reunieu tots per fer el vermutillo! Aquestes tradicions les podem seguir fent a casa i amb cap. Unes patates, olives i escopinyes, i el nostre vermut Ametller Origen, de l’Alt Penedès.


Posted in News