Les mandonguilles de peus de porc i avellana amb sípia, del restaurant Color d’Olor de Poma de Reus, representant la DOP Avellana de Reus, i el confit de pota blava, moniato, prunes i vermut Tarrida, del restaurant Cèntric Gastrobar del Prat de Llobregat, representant la IGP Pollastre i Capó del Prat, són els dos plats finalistes del concurs per triar el Plat Favorit dels Catalans.

 Al nostre obrador d’Olèrdola, els cuiners d’Ametller Origen i els xefs dels dos restaurants finalistes estan treballant perquè puguis tastar-los, respectant l’essència de la recepta original.

 Per gaudir dels plats finalistes, pots fer-ne la reserva a www.ametllerorigen.cat/ca/reserves fins el 12 de novembre. Hauràs d’anar ràpid, perquè les unitats són limitades. El dia 16 de novembre podràs recollir el plat a la botiga més propera Ametller Origen i casaametller. A més a més, entraràs al sorteig d’un premi de 1.000€ en productes de les nostres botigues Ametller Origen i casaametller a més de rebre una subscripció de tres mesos a la revista CUINA.

 

Vota el que més t’agradi a http://www.cuina.cat/platfavorit/  

Posted in News